En dag væk fra det hele

Har været i sådan et lidt off humør i dag. Har nogle smerter der diller og så synes jeg bare ikke at motivationen har været eksisterende overhovedet hele dage. Så jeg har ikke kigget på min SSO siden i går. Går dog stærkt ud fra at jeg går amok med den i morgen igen, men har åbenbart haft brug for at have en dag væk fra den i dag. I morgen skal jeg også lige have vasket tøj og handlet lidt ind, så jeg vil tage en slapper her til aften med en kop varm the og "Dicte" på tv her inden længe.

Det har heller ikke rigtig hjulpet på humøret at jeg for et gavekort havde handlet på miinto i sidste uge og at 2 af mine 3 bestillinger derinde er blevet afvist. Hvorfor aner jeg ikke, men det betyder vist desværre at jeg mister det beløb jeg ellers havde brugt. Det er IKKE et godt førstehåndsintryk jeg har fået af deres site og deres samarbejdende firmaer. Er godt nok skuffet. Nok sidste gang jeg vil give dem et besøg medmindre der bliver rettet op på det. Havde ellers sådan glædet mig til at få de varer hjem og teste dem. Men ak nej. Sådan skulle det så ikke være. Latterligt.

Men det er nu rart nok at have fri hele ugen for at kunne skrive SSO. Det gør at jeg ikke stresser for meget og jeg kan mærke at jeg sover bedre disse dage. Dog ved jeg at der kommer knald på igen fra weekenden af, da jeg skal skrive en kemi-rapport og 2 engelsk stile. Ser ikke frem til det, men det skal jo gøres.

Håber I andre har hygget jer på denne lidt regnfulde og triste mandag. (:

Inden jeg smutter vil jeg lige vise jer min opgave som den ser ud nu. Skal bare lige have læst den igennem for at se om jeg vil omskrive nogle af punkterne og så selvfølgelig lige rette for fejl osv, og så skal den sendes til retning hos et par stykker da jeg sikkert nok ikke ser dem alle sammen efter at have gloet på den i flere dage i træk. Men jeg er ret glad for at jeg har holdt mig inden for de 10-15 sider som den skulle være. (: Og så ser opsætningen bare fab ud. (:

4 kommentarer:

 1. Hold da op du har fået skrevet meget :-)
  Og det lyder godt nok mærkeligt det med miinto, tror ikke jeg skal handle derinde nogensinde så! :O

  ablondemess.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har fået skrevet en god del (:
   Jeg er virkelig også skuffet, og det er kun blevet værre da jeg har fået flere afslag. Butikkerne må åbenbart ikke have lyst til at sælge noget og få gode anmeldelser. Derfor kan jeg kun skrive et dårligt og negativt indlæg om dem.

   Slet
 2. Har du arbejdet det hele i illu, eller er det en word du har porteret til illu for at færdiggøre den?

  Jeg synes det må være et kæmpe arbejde hvis du har skrevet det hele i illu, da det jo reelt er et grafikprogram og ikke et tekstbehandlingsprogram.

  Men fint ser det ud - du er sgu genial til det design-hejs ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke lavet det i illustrator nej. Har skrevet den i et tekstprogram. Har ikke Word så har måtte nøjes med et gratis program.
   Selve banneret har jeg lavet i photoshop og har lagt ind som billede.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)