PIECES har faktisk en hel del lækre ting i deres sortiment

"PIECES" har alt fra smykker til sko, tasker, huer, tørklæder osv osv osv, og det er tilmed billigt. Jeg har faktisk ret meget med det mærke, også ting jeg ikke var klar over, men det kan jo købes stort set overalt.
Sad og kiggede lidt på deres udvalg hos Spartoo.dk og fandt en lækker hue med tilhørende håndledsvarmere under deres skuldertasker. De er jo perfekte til denne årstid hvor vejret virkelig er bidende koldt. Og håndtasken er jeg også ret vild med. Den er dejlig simpel men stadig ikke kedelig og så i læderlook.

De har også et godt udvalg af sko derinde, og der er faktisk ret mange af dem som jeg synes er værd at kigge en ekstra gang på, men nu er det primært deres tasker jeg kigger mest efter.
Men hvis jeg skulle anbefale et par sko fra det mærke som jeg synes I skulle kigge på,så er det et par af deres basketstøvler. Jeg er ikke selv ret meget til kilehæl, men af en eller anden grund så synes jeg faktisk disse er ret fine.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)