There is nothing better than a new bag

Fik købt min søsters fødselsdagsgave ud over denne super lækre taske for et af mine gavekort. Håber hun kan passe de sko hun gerne ville have. (: Venter på at høre om de gør. Men jeg er i hvert fald glad for denne. Den er hverken for stor eller for lille og passer perfekt hvis man skal bruge en taske der er lidt større end en håndtaske når man skal i byen eller skal andre steder hen. (: Glæder mig til at tage den rigtigt i brug. (:

6 kommentarer:

 1. hvad kostede den? :D
  elsker den!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også bare super lækker (: Den fåes i sort og i brun. http://www.spartoo.dk/model-11158940-Moony-Mood-VERNIZETTE.php
   Den koster 312 kr. (:

   Slet
 2. Hvor er den lækker!! :-)

  ablondemess.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hold da op, en rigtig spændene blog du har, er helt klart blevet fast læser. :D

  Håber du tager et kig forbi min blog?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak (: Jamen jeg tager da lige et kig forbi din blog med det samme (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)