Konfirmationerne står for døren inden længe

Konfirmationerne er hastigt på vej. Mange unge piger og drenge forbereder sig på at træde ind i de voksnes rækker. Festen skal være en succes, tøjet skal sidde lige i skabet og det samme skal deres sko.
Jeg kan tydeligt huske tiden op til min konfirmation selvom det er virkelig mange år siden, men kan da huske at jeg selv fik lov til at tegne og designe min konfirmationskjole og blev ret glad for den. Dog kunne jeg ikke rigtig finde nogle sko jeg kunne blive tilfreds med, og endte derfor ud med at købe nogle hvide buffalo-sko som man dengang gik meget med. Ikke lige hvad jeg ville vælge den dag i dag hvis jeg skal sige det.

Men derimod ville jeg nok vælge dem som I kan se billeder af i dette indlæg.

Først er der de åbne pumps som jeg synes er super søde:

Så er der de lukkede pumps som jeg synes er utroligt flotte:

Derefter er der lidt søde ballerinaer til de piger som ikke ønsker at have høj hæl på deres sko:

Eller hvis man ikke er så meget til ballerinaer kan man jo vælge en simpel hvid sneaker som tilmed er god at gå rundt i:

Og sidst men ikke mindst er der sandalerne:

3 kommentarer:

 1. Det kribler i mine fingre og jeg kan ikke finde fred før jeg for det sagt; men en højhælet sko er ikke nødvendigvis det samme som pumps.

  Pumps: En lukket højhælet sko med medium hælhøjde og bred hæl. Hvis der er åbent til tæerne kaldes de peep-toe pumps, men Pumps har aldrig rem bagpå (så skal man ned i stilet-kategorien)

  Stilet: Højhælede sko med tynd hæl og kan variere i forskellig stil; peep-toe stilet hvis der er åbent til tæerne og hvis rem bagpå kaldes det Sling-back.

  Ja, bare kald mig sko-fascist, men jeg blev simpelthen nødt til at kommetere det ;) Og så kan det godt være Spartoo eller tilsvarende hjemmeside ikke kan den korrekte betegnelse, men sådan er det. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er helt enig med dig :-)

   Slet
  2. I know men sådan er det når det er dét man SKAL skrive som betegnelse af den slags sko. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)