My wheels

I får lige et hurtigt billede af min cykel. Den står fint parkeret nede i kælderen indtil der kommer lys på. Gælder mig til at kunne tage den med ud på en længere tur end den den fik i baggården tidligere i dag. (: Den gamle er sendt videre til reservedele. Så den går ikke kun til skrot.

21 kommentarer:

 1. Nåh hvor er den pæn, en da pænere end jeg husker fra nettet.

  Håber du bliver rigtig glad for den

  SvarSlet
 2. Det lyder da lækkert der dig :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
 3. Troede ikke du kunne cykle pga dine knæ? men den ser sku lækker og behagelig ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Må jeg faktisk heller ikke, men jeg er træt af at jeg har så langt til de billige steder. Så bider jeg gerne smerterne i mig.

   Slet
  2. Men pas nu godt på :)

   Slet
 4. Well, hendes knæ og alle de sygdomme hun har bruger hun vel for at få medlidenhed. Puha altså :-)..

  SvarSlet
  Svar
  1. Nååårh ja.. Så du mener at sygehuset lyver for mig? Og at jeg bilder mig de ting ind jeg kan se? Og som ALLE andre kan se? Tror du har pænt ondt et træls sted når du kan komme med den slags kommentar. Du må sku hellere end gerne overtage hvis du mener det er indbildning.

   Slet
  2. Opmærksomhedskrævende pige, for ikke at tale om den medlidenhed du søger igennem nettet.. Har skam ikke ondt nogen steder, men du er til at brække sig over, og er sikker på du vil være langt kønnere med lort og bræk i dit psoriasis-fyldte fjæs.

   Slet
  3. Haha du er sku sjov. og du tør ikke engang stå frem med hvem du er, siger vist mere om dig selv. mon ikke det hele bunder i misundelse fra din side?? Grumt. og hvorfor bruger du i det hele taget tid på at skrive og læse her inde, hvis det er din mening?

   Slet
  4. Det tør jeg såmænd godt. Men vel ikke alle behøver have samme mening som dig vel :-).. En blog er ikke kun røde roser, man må også forvente en del kritik! Om det så er fra anonyme eller ikke anonyme mennesker!

   Slet
  5. Kære Anonym.

   Nej alle behøver da ikke og have de samme meninger og holdninger, for ellers ville verdenen da være kedelig.
   Det skal dog lige siges at når du selv vælger og bevæge dig ind på en andens domæne, så må du altså forvente at det handler om hende og den måde hun ser tingene på, og i den sammenhæng der synes jeg faktisk ikke at dine kommentar er passende da det ikke er en form for konstruktiv kritik, men faktisk en form for rent ud sagt nedgøring af personen som du selv har valgt og besøge.

   Hilsen
   Tanja Sørensen
   hjemmeside: tanja84.dk

   Slet
 5. Mande-dame whatever - når man har oprettet en blog er det ikke lig med at alle behøves synes om personen og slikke hendes røv!

  SvarSlet
 6. Anonym - Som du dog selv søger opmærksomhed. Er da mere til at brække sig over, at du ikke tør stå frem som den du er. Bange for folk skal vide hvem der gemmer sig bag de sure opstød? Misundelse er en grim ting og tag så og fuck af hvis du ikke kan klare lugten i bageriet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og du må så være hendes kusine eller andet godt? ;-).. Der er sku intet at være misundelig over, hverken hendes tonsvis af sygdomme og hvem ved - kønssygsomme :-D, psoriasis og behovet for at dulle sig op som en teenager :-), hun blir desværre ikke kønnere af alt det krigsmaling..,

   Slet
  2. Du må være en meget usikker og ensom person. Hvorfor har du ellers så travlt med at pege fingre af andre? Har din selvtillid det ikke godt eller hvad er problemet? Synes egentlig du burde få dig et liv og lave noget andet end at sidde og skrive lede ting om andre mennesker, som du tydeligvis ikke kender og ærgeligt for dig! Smut så ind og spis et påskeæg og nyd påsken i stedet for at spilde energi på mundgas!

   Slet
  3. Du må være en meget usikker og ensom person. Hvorfor har du ellers så travlt med at pege fingre af andre? Har din selvtillid det ikke godt eller hvad er problemet? Synes egentlig du burde få dig et liv og lave noget andet end at sidde og skrive lede ting om andre mennesker, som du tydeligvis ikke kender og ærgeligt for dig! Smut så ind og spis et påskeæg og nyd påsken i stedet for at spilde energi på mundgas!

   Slet
  4. Hvad har det med selvtillid og usikkerhed at gøre? :-D at jeg godt kunne brække mig ud over hendes klamme fjæs har da intet med selvtillid eller usikkerhed at gøre..
   Men hun er bare en hypokonder, og jeg er ret sikker på jeg ikke er ene om at synes det ;-). Kan hun ikke lide lugten i bageriet - tjah, så må hun jo lade være st blogge. Man kan ikke altid få positive kommentare og få slikket røv :-)

   Slet
 7. Jeg synes helt ærligt du er en barnlig person. Har du ikke andet at lave end at kaste om dig med lort? Ynkeligt! DU er til at brække sig over! Føj for satan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg også I er :-) i må da have andet at lave - og dog?

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)