Bevar naturen med en KeepCup

Nu er jeg jo typen som godt kan lidt at gå lidt ind for genbrug, og det sker også tit at jeg vælger at "plante et træ" i stedet for at få små gaver med ved bestillinger, da jeg ikke ønsker mere skrammel jeg ikke kan bruge til noget. Så hellere få plantet nogle træer for at råde lidt bod på den overflod vi har i forbrug af papir osv. (Fik faktisk dårlig samvittighed over at jeg fældede en regnskov i dag ved at printe noter ud til eksamen i kemi)

Da jeg læste om dette produkt var jeg solgt. Jeg har i forvejen kopper som denne, men ikke nogen som holder lige så tæt med indholdet. Så allerede der har denne kop et meget større plus end de andre. Den er ikke 100%, men den er tættere. (:
Dette er et produkt til de kaffe-/te-drikkere som hver morgen kører forbi en tankstation og køber deres morgenmad, og gang på gang får et papkrus med. Ved at købe sådan en KeepCup her, kan man bruge den i stedet og få fyldt op igen og igen i de maskiner de har på tankstationer og andre steder hvor de sælger "tag-kaffen-med-på-farten". Den passer i og det vil hjælpe meget på det spild vi har via papkrus.

Tak til Novatus.dk der har været så søde at lade mig teste et af deres skønne produkter. Som bonus kan jeg fortælle at deres side snart kommer i en dansk version med dansk tekst. Lækkert at de gør den ekstra lille detalje for også at fange de danske online-shoppere. (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)