Den perfekte sommertaske

Jeg er simpelthen så glad for min lækre taske fra Spartoo.dk. Den er så dejlig farverig og den er perfekt her til sommer. Nu er jeg jo ikke typen der går med det mest farverige tøj, så at have en taske med kraftige pang-farver er super.

Den er overraskende godt rummelig og der er plads til at have meget med i den. Jeg bruger den også på de korte dage i skolen hvor jeg kun lige skal have en blok, kalender, penalhus, pung, solbriller, vandflaske, deo, beauty-pung, kamera osv osv osv i. Der er endda plads til en bog eller to også. Simpelthen så lækkert. Så jeg kunne godt forestille mig at den ville være lækker til strandturen hvor der skal lidt sager med.

Så det er altså ikke kun sko man kan købe hos dem. Der er fx også tasker og efterhånden også en del tøj. Synes jeg er virkelig lækkert. (:

2 kommentarer:

 1. Det kunne være fedt også at se hvordan det så ser ud med førnævnte genstande pakket i den :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg tage billede af næste gang den er pakket. (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)