Med Posten - Crystal Head Vodka


For 4 dage siden fik jeg besked om at jeg ville modtage en Crystal Head Vodka fra BevCo.dk som jeg så skal teste og kommentere på, og allerede i går kom posten med den. Dejligt når det går så stærkt. (:

Jeg blev forelsket i flasken da jeg fik linket til den og jeg må sku sige at den er 100 gange federe IRL. Hold da op hvor er den fed! Jeg har fået den med 70cl, men de har også en med 175cl. Det er en ret dyr vodka, og det er delvist pga. designet - hvilket virkelig også er ekstremt fedt. Smagen kan jeg ikke rigtig kommentere på endnu, men det kommer. :P Skal lige samle en lille gruppe som jeg så skal sidde og teste den sammen med. Bliver hyggeligt.

Men førstehåndsindtrykket er meget positivt. Selve flasken får mig til at tænke på "The Secret Circle" hvor der også er et crystal-skull med. (: Lidt sjovt.


English version:
4 days ago I was told that I would receive a Crystal Head Vodka from BevCo.dk which I have to test and comment on, and yesterday the mailman came with it. Nice when it goes so fast. (:

I fell in love with the bottle when I got the link to it and I have to say that it is 100 times cooler IRL. I got it with 70cl, but they also have one with 175cl. It's a pretty expensive vodka, and it is partly due to the design - which really is awesome. I can't tell you about the taste yet, but I will soon. :P I will gather a small group that I can test it with.

But the first impression is very positive. The bottle makes me think of "The Secret Circle" which also has a crystal-skull in the plot. (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)