Nye glasøjne fra Sunglassesshop.dk

Har været så heldig at modtage endnu et par solbriller fra Sunglassesshop.dk. (: Er virkelig faldet for deres udvalg. Der er så mange lækre solbriller - både dyre og billige. Det super fede ved deres site er at man kan finde solbriller som passer præcist til ens ønsker. Om det så er efter køn (kvinder eller mænd), hårtype, ansigtsform eller hvad det nu end skulle være. Man kan vælge steltype, glasfarve og glasform. Det synes jeg er super smart. For jeg er meget kræsen når det kommer til solbriller. Jeg går som regel efter samme form som jeg altid har brugt, da den klær' mig mest. Dog er der lidt variationer i dem jeg vælger, men jeg vil helst have dem der er lidt pilotbrille-formet og meget meget tyndt stel. Disse jeg lige har fået hjem er fra polaroid-gruppen og jeg elsker dem virkelig.

Men jeg synes helt klart at I skal tjekke shoppen og især tjekke de solbriller der er i fokus lige pt. (: Og hvem kan ikke bruge et par fede solbriller her til sommer?

4 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine og rigtigt smukke! :-)

  Jeg har to give aways igang på min blog, du kan finde dem her:
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/2013/04/give-away-vind-to-lakker-fra-by-k/

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/2013/04/give-away-vind-en-jorgobe-scrub-maske/

  Du meget velkommen til at tilmelde dig hvis det lyster! :-).

  SvarSlet
 2. Hmm, ja, mine ville nok bare blive for dyre, for jeg er nød til at have styrke i. Mit hoved tåler ikke godt at gå uden ^^"

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh ja så koster lige en del mere. Burde selv have styrke i, men.... tja. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)