Prøver det der "ZenTangle"-halløj :D


Har set nogle stykker der har vist deres Zentangles på nettet og synes det ofte er nogle virkelig flotte ting de får lavet. Da jeg ikke rigtig kunne komme igang med det kreative jeg gerne ville lave i dag, fordi det var søndag og butikkerne var lukket, så måtte jeg finde på noget andet. Så jeg tænkte at jeg da lige ville prøve dette. :P Helt nemt er det altså ikke, men på et tidspunkt skal det nok lykkedes mig at få udfyldt det ark jeg har påbegyndt. (: Måske det er en god måde at holde pause på når jeg læser til eksamen. Dog kan jeg mærke at det er svært at ligge fra mig her til aften, men skal ikke lave mere i dag. Skal i seng da jeg skal tidligt op i morgen.

Andre derude der har prøvet at lave disse krydseduller? (:


English version:
Trying to make my own Zentangle-piece. (: Maybe it'll be a good way to use my exams-breaks with. (: Have you tried it before?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)