A very good meeting :D


Åhhh hvor er jeg dog bare glad! :D
I tirsdags var jeg nede i Brugsen med en ansøgning vedr. virksomhedspraktik, men souschefen var ikke lige til stede så han ville ringe til mig onsdag. Han ringede så i går og vi aftalte at jeg skulle komme ned og snakke med ham i dag. Jeg kørte så derned ved en tre-tiden og havde et ret godt møde med ham og han gav udtryk for at han gerne ville give mig 3 ugers praktik dernede med 37 timer om ugen. Jeg ville så også få muligheden for at prøve det hele af i de tre uger og så måtte vi se på hvad der skulle ske derefter. Virkelig en skøn nyhed. For nu kan jeg på tirsdag, hvor jeg skal til møde på kommunen, sige at de ikke kan sende mig ud i noget lort fordi jeg er sikret 3 ugers praktik et sted jeg selv har valgt. Og dagen efter onsdag skal jeg så ned og snakke med Brugsen igen for at få fastlagt "arbejdstider" og bestille tøj. HVOR ER DET BARE VIGTIGT!!! :D

Så kommer jeg til at se min veninde de dage vi har vagter samtidig. Hun var også virkelig glad på mine vegne og håber selvfølgelig også på at jeg bliver ansat bagefter. *Hehe* Hvor er hun dog bare skøn. :D

Så nu kan jeg ånde lidt lettet op. (:


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

6 kommentarer:

 1. Det er da bare for fedt.. Håber du bliver rigtig glad for at være der.. :D

  SvarSlet
 2. Det er bare den bedste nyhed! Jeg ved jo fra hvad jeg har læst hvor bekymret du har været, det kan jeg sagtens sætte mig ind i. Sidder også i egen lejlighed, studerende og det kører ikke rundt uden job.
  Så skønt! Hurra :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er desværre ikke et job... endnu. Men håber det kommer.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)