Thierry Mugler - Hvor har du været hele mit liv?


Jeg er faldet pladask for dette mærke. Thierry Mugler laver de fedeste tasker og så er det med et print som godt kunne minde om leopard som jeg virkelig godt kan lide. Hold da op! Se da lige disse tasker fra Spartoo! De findes også i brune farver, men disse er helt klart mine favoritter. De passer til alle farver når de holdes i de sorte og grå toner. Virkelig en skam at de ikke også laver sko eller sandaler for kunne virkelig godt finde på at købe sådan nogen hvis det var.

De laver selvfølgelig også tasker i rene farver, men de falder altså lidt i skyggen af disse hvis I spørger mig. :P
Og så er stjernen som lukkefunktionen på tasken altså bare så fin. (:


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)