Sikke et spild


Sidder her til aften og prøver at få uploadet lidt videoer til julekalenderen. Havde lige et par stykker tilbage som var færdige og klar til upload. Men fordi min computer brokker sig en del hvis jeg har gang i for mange ting på én gang, så bliver jeg nødt til at lade den arbejde med én ting af gangen. Og det bliver så lige videoerne der får lov og fred til at blive fikset i aften. Derfor har jeg taget min tablet frem. Jeg har haft den i et stykke tid nu, men har ikke rigtig skrevet om den her på bloggen da den virkelig skuffer mig. Føler ikke den er pengene værd. Den kan ikke installere nogle apps fordi den ikke kan samarbejde med det SDkort der er i – men den kan ikke uden, så det er nødvendigt at det er i. Så det er pænt frustrerende. Jeg har derfor heller ikke mulighed for at bruge den til sådan noget som spil, hvor det jo faktisk ville være optimalt at bruge den, for at fordrive lidt tid. Ulig dem der kunne finde på at snyde sig til en masse penge, ville jeg kun spille for sjov, hvis jeg kunne. Men den bliver ved med at komme med en fejlmelding. Så det er mange penge smidt direkte ud af vinduet hvis I spørger mig – også selvom den egentlig er billig da det ikke er en af de dyre (Nok derfor det er noget lort). Desværre kan jeg ikke levere den tilbage fordi der er gået så lang tid nu, så må jo bare erkende at det nok var det dummeste køb jeg har gjort mig i år. Øv altså. Aldrig mere!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Købte en Denver sidste år. Og den skuffet også mig. Der er også noget med kortet. 1100 kr ud af vinduet.

  SvarSlet
 2. Jeg kan kun give fuldstændig ret, denver tablets er ikke vær at bruge penge på, så hellere finde en brugt samsung tablet. Der for man meget mere for pengene ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Er jeg slet ikke i tvivl om er sandt. Ville bare ønske der var en der stoppede mig dengang jeg bestilte den hjem. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)