Til Single Kvinden

* Er man en smule sex-forskrækket, så er det nok en idé at ignorere dette indlæg. :P *

For noget tid siden var der en diskussion i den single-gruppe jeg er medlem af på Facebook, og det var faktisk lidt et held at jeg opdagede det, for jeg bruger jo normalt ikke det medie ret meget. Men lige den dag var jeg online. Nogle stykker foreslog at man lejede et sommerhus her i Påsken og tog derud og havde det sjovt. Og ja det indebar også det frække. Jeg var ikke hook på det, da jeg ikke er meget for at tage nogle steder hen med folk jeg ikke kender, og da slet ikke for at ligge og rode rundt fra højre til venstre. Dét er sku ikke lige min måde at gøre tingene på. Så hellere klare det selv. :P Den startede så en ny diskussion derinde.
Der blev spurgt hvad den single og selvstændige kvinde kunne hygge sig med. Mange forslag kom - en del bizarre og virkelig vulgære, men også et par stykker som faktisk var brugbare. Jeg selv foreslog en Big Boss Dildo vibrator, som jeg fandt hos Erotik.dk. Har ikke selv prøvet denne (endnu), men synes den er super smart fordi der er en form for "håndtag" i den. :P

Det kan til tider være lidt besværligt selv at skulle håndtere en dildo, og det var der også mange der gav udtryk for i diskussions-tråden, så for at gøre det lidt nemmere for en selv, ville det være smart med en nemmere måde at kunne holde fast på den på. Og her kommer denne ind i billedet. Vi blev ret hurtigt enige om at den nok ville være rigtig smart.

Troede faktisk den ville være voldsomt stor nu hvor den hedder Big Boss, men den har faktisk en fin størrelse. Dog er den meget .... velour-agtig. Ved ikke om det er behageligt (*Hehe*), men vibratoren og de forskellige funktioner kunne jeg godt forestille mig var spændende. :P Og så er det skide smart at opladeren er magnetisk og der derfor ikke er nogle stik på den, som der ikke må komme vand eller væske i. Hvilket gør den super nem at rengøre for den der bruger den. Så dem der køber denne ville ret sikkert få stor glæde af den. :D

Jeg har ikke set ret meget legetøj med sådanne smarte håndgreb i, men tror faktisk der ville være mange der ville værdsætte dem. Især når man gør det selv. :P Så synes godt at fabrikanterne kunne lave dette på flere forskellige ting. :) Det blev vi kvinder i tråden i hvert fald enige om.


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)