Var det noget med en forførende duft!?

Ja jeg ville da gerne prøve en forførende duft. Måske jeg kunne tiltrække en fra det andet køn på den måde?! Og selve flakonen er jo virkelig fin, så måske det var en let krydret og frisk duft. Ved dog ikke helt om duften på denne ville kunne gøre noget godt for mig. Den minder mig lidt om de lidt krads dufte man køber i Tyrkiet. Altså de der meget konet og tunge dufte. Man har dog mulighed for at hælde sin egen duft i den hvis man ønsker det.

Men nu hvor jeg ikke er så sikker på duften af den, så kan jeg da bruge den til det jeg tænkte i første omgang. Nemlig at have den stående til pynt i soveværelset. For jeg synes stadig at den ser fin ud. Så den kommer derind og stå.

Jeg har fundet den hos sexshop.dk, og den skulle gerne dufte af rose, ylang-ylang og jasmin. En duftsammensætning som de mener kan have en utrolig ophidsende effekt på enhver fyr. Ved nu ikke lige helt om jeg ville mene det, men mænd og kvinder har jo forskellig smag når det kommer til dufte. Så måske?! Kunne være man skulle tage den på en dag hvor man ved man skal være i selskab med mænd og se hvilken reaktion de har. *Haha* Kunne da være et skægt eksperiment.

Som sagt så synes jeg ikke rigtig at duften har ret meget at gøre med det der skulle være i den, men det er nok den der ylang-ylang der får mig til at rynke lidt på næsen. Hvis de derimod havde holdt sig til rose og Jasmin og måske smidt en lidt citrus duft i, så kunne jeg godt forestille mig at den ville være rigtig god.

Men nu må vi se om jeg alligevel kan forføre lidt mænd med denne. *Haha* Det skal så også lige siges at den ikke virker så kraftig og kvalm efter nogle timer på huden. Så den er ikke en total fiasko. Den får en chance.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)