____________

Jeg er ikke en "Matte-læbe"-person, men.....

.. læbeprodukter som dem den unge Kylie Jenner står bag gør mig alligevel en smule nysgerrig. Jeg har ikke tænkt mig at købe nogle af dem hjem, da de er sygt dyre og fragten er til grin. Men derfor er der alligevel nogle af farverne der tiltrækker mig meget. Ikke så meget den matte effekt, da jeg ikke synes den klær' mig ret godt, men farverne som sagt.

(Billedet linker til kilden)
Jeg ser til tider de afsnit der bliver sendt af "Keeping Up with the Kardashians" på TV3 og det er altså lidt vanedannende. Så da jeg første gang læste at Kylie Jenner var kommet ud med sit eget brand indenfor makeup, skulle jeg da lige se hvad det handlede om. Dengang var der kun et par enkelte farver, men det er med tiden blevet udviddet.

Mine tre foretrukne farver i den matte kollektion er "Dolce", "Candy" og "True Brown". De swatches jeg har set på Google og YouTube har været med til at lave det valg. De tre farver er simpelthen så flotte uanset hvilken hudfarve man har.
Men hun er jo her for nylig (okay måske lidt tid siden efterhånden) også udkommet med nogle metallic læbestifter og hold da op! Alle tre farver er super flotte, men de to jeg nok bedst kan bære er "Heir" og "Reign". "King K" er for meget guldfarvet - altså efter hvad jeg kan se på online swatches - og det klær' mig virkelig ikke. Men havde den været lidt mere rosa i farven, så havde den klart også været iblandt mine favoritter. Det bliver spændende at se om Kylie vælger at udvidde den gruppe også.

Så... Hvis jeg skulle gå med disse læbestifter så ville jeg smide en klar gloss ovenpå. Jeg synes ikke matte læber er så fede når de krakelerer i løbet af dagen og ens læber ligner Saharas ørken på en dårlig dag. Nogen kan bære det, men... jah.. Jeg er ikke så meget til det. Men med en klar gloss ovenpå kunne jeg godt forestille mig at disse kunne se super godt ud på mig. :D

Har I haft æren af at kunne købe nogle af disse? Og hvad er jeres mening om dem? Er der noget om snakken når de kritiseres? Er de gode? Tell me. :) Og har man ikke økonomien til det har jeg læst at de tre første kan findes som dupes hos ColourPop. Farverne der hedder "Clueless", "Beeper" og "Limbo". Meget billigere, men er ikke sikker på om de er matte. Så de er nok mere mig.

4 kommentarer:

 1. Gerard Cosmetics og NYX er bedre til det.. De smitter lidt afbu starten, men de er så behagelige på læberne.. Der er sikkert også mange dupe videoer på Youtube, hvor det bare er farverne folk har fundet andre ting af, som ikke nødvendigvis er liquid lipsticks.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I know. :) Har set næsten alle dupe videoer. Men jeg er som sagt ikke rigtig til det matte, så jeg kigger efter dupes der ikke er det. :)

   Slet
 2. det jeg prøvede at siger var at nogen også viser nogle der er samme farve men ikke nødvendigvis matte... :)

  Men jeg gider slet ikke, ikke engang at finde en dupe.. Jeg var endelig fundet en nude læbestift der passer til mig og som jeg kan bruge til hverdag, så ville ikke engang vide hvad jeg skulle med en chokoladebrun læbestift �� :S

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja :)
   Jeg har ikke fundet en perfekt nude endnu. Er faktisk det eneste jeg mangler udover en meget støvet lilla og en lidt mere brunlig en. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)