Højbjerg-genet

* Utålmodighed
* Vrede
* Agressivitet
* At bære nag
* Stædig
* Pleaser
* Uheldig
* Kræsen
* Igen selvtillid
* Sygdomme
* Dårlig samvittighed
* osv osv osv - Kunne blive ved.

Ja har faktisk mange gange tænkt over hvor meget jeg egentlig har fra min familie, og det er bla. disse ting. Ikke ligefrem nogen der er positive, for dem er der desværre ikke ret mange af.
Derfor prøver jeg ihærdigt at "ændre" min skæbne, men det kan godt vise sig at blive noget af en udfordring. Men det lykkedes vel for mig en dag? For som man siger, så falder æblet ikke langt fra stammen, så kan bare se hvor uheldig resten af familien er og se hvordan det kommer til at gå mig. ),: Men det er skæbnens ironi går jeg ud fra. (:

Andre der kan nikke genkendende til dette?

Utålmodighed har jeg lidt af i ufatteligt mange år. Jeg hader at vente på ting. Det kan virkelig få tændt lunten og gøre mig irritabel. Dette gælder især når det gælder ting der skal ske, som jeg skal have svar på, eller hvis jeg venter på at modtage noget som er alt for lang undervejs.

Indre vrede er desværre også noget jeg har en del af. Og jeg gør noget helt forkert når det kommer til det - jeg holder det nemlig inde i mig selv. /: Og det resulterer kun i at det hober sig mere og mere op og så eksploderer jeg nogle gange, og det går tit ud over folk det ikke skal.

Agressivitet hører med til vreden. Jeg kan ikke nøjes med at være sur, men jeg kan også blive agressiv i høj grad og det kan godt ende ud med at blive fysisk. /: Dette er dog ikke noget der er sket ret tit, men når folk har været voldelige overfor mig via. et skænderi eller noget, så holder jeg mig ikke tilbage.

Noget jeg godt ville kunne gøre anderledes er at bære nag overfor folk der har gjort mig ondt eller krænket mig personligt. Jeg tilgiver sjældent folk hvis ikke de har prøvet at gøre det godt igen. Og på det punkt kan jeg godt være lidt hævngærrig. /: Jeg føler ikke at folk skal slippe godt fra at have såret mig på hverken den ene eller den anden måde.

Jeg kan også være utroligt stædig. Hvis der er noget jeg vil, så gør jeg meget for at nå dertil. Og det samme gælder hvis der er noget der bare ikke vil lykkedes, så kæmper jeg liiiiige lidt længere, for det kan jo være at det ender ud til min fordel.

I denne anledning kan jeg også indrømme at jeg er en pleaser. Jeg glemmer tit at tænke på mig selv og hvad der er bedst for mig når det går skidt i et forhold. Jeg synes ikke jeg fortjener det gode, men har en dårlig vane med at gøre meget for den anden person for at den har det godt. Og det har nok været den største fejltagelse jeg har gjort i mit liv. Især når man tænker tilbage på de sidste 4 forhold. Jeg gjorde alt for at sætte mine egne følelser og behov til side for at "gøre det godt" overfor partneren. Og jeg har åbenbart stadig ikke lært en skid af det.
Jeg ved at jeg SKAL tage mig sammen skolemæssigt i år og passe på psyken og ikke at stresse for meget, men det har jeg allerede ødelagt flere gange fordi jeg ikke synes kæresten skal mærkes af at jeg går i skole osv. Så jeg dropper tit lektierne, tager fri fra forskellige ting og holder mig fra at tage med folk i byen eller ses med venner for at han kan få tid sammen med mig. Men det er ikke noget der gør mig glad. Jeg frarøver migselv for at have venner og en social omgangskreds når jeg "tæsker" mig selv igennem sådan et følelseshelved. Jeg har alt for mange skeletter i skabet til at kunne starte på en frisk og det bøder jeg for nu. Så ved ikke hvad jeg ender ud med at gøre på det område.

Af natur er jeg meget uheldig. Dette gælder ALT! Jeg har aldrig før hørt om en person der har været igennem så meget uheld som jeg selv har igennem hele min ungdom og op til nu. Og synes godt det snart kunne stoppe. Jeg har brug for at kunne se lyset for enden af tunnelen og ENDELIG nå dertil og få den søde del af kagen.

Kræsen både når det angår mad, ting, tøj, makeup, stil og folk. Ofte FOR kræsen, men..... tja..

Igen selvtillid kommer vist ikke som nogen overraskelse. Jeg gør dog mit bedste for at skjule det, men inderst inde kæmper mine personligheder med hinanden for at blive enige.

Sygdomme har vi også en del af. En masse former for kræft, dårligt syn, psoriasis, struma osv osv osv. Og jeg har været den uheldige søster på det område. Jeg har fået de livsvarige af dem. /:

Dårlig samvittighed er ofte noget jeg sidder med. Mest overfor andre - selvom der ikke er nogen som helst grund for det - men også overfor mig selv. Jeg har det dårligt overfor mig selv når det kommer til det med at jeg ikke tillader mig selv at have det godt. At jeg ikke giver mig mere tid til at ses med familie og venner. At jeg skal bruge så mange af mine kræfter og min tid på at gøre alle andre end mig selv tilfreds. /: Sådan noget lort!

.o( Følg min blog med RSS )o.


Slutter ved 200 faste følgere -- || -- Slutter 1. november 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)