Personen bag bloggen

Hvem er jeg?
Navnet er Anne-Mette Højbjerg og jeg bliver ofte kaldt for "GiZmo". Jeg er født i 1984 og bor i en lille lejlighed sammen med min frække hankat, Cosmo, i den skønne havneby, Faaborg, i det Sydfynske. Dog hører mit hjerte hjemme i det grønne Irland - især i den smukke og idylliske by Galway.

Jeg slås med psoriasis og struma, som jeg skal leve med resten af livet. Men har desværre også nogle psykiske lidelser jeg kæmper med. Depression, angst, aggression og stress - ting lægerne mener jeg har pga. min nye diagnose ADD. Derudover slås jeg også med PTSD grundet ubehagelige oplevelser i mit liv. Jeg er en "INFJ-T"er og det kan I læse mere om her.
Jeg er helt pjattet med Efteråret og dets gyldne farver, frost og snefnug om Vinteren, de smukke ræve (mit sjæledyr), glitter i store mængder, duftlys, tykke bøger (gerne længere serier), det paranormale, wicca (Jeg er hvad man kalder en "moderne heks"), makeup og TV-serier.

Mig som blogger
Min blog er mit eget lille online fristed hvor jeg åbent og ærligt blogger om mine erfaringer og tanker, kreative idéer, billeder, anmeldelser af produkter og gadgets, mine makeup-tips og looks og mit liv generelt. Jeg har blogget siden slutningen af 90'erne, så jeg har efterhånden en del år på bagen i blog-verdenen.

Jeg går meget op i at holde bloggen 100% personlig. Det er noget jeg synes der mangler lidt rundt omkring på nettet efterhånden, og det er virkelig trist. For det kan godt blive lidt kedeligt at støde på det samme gang på gang. Så herinde får I en masse forskelligt samt en røvfuld personlige indlæg, som helt sikkert vil lade jer lære mig rigtig godt at kende - til tider endda bedre at kende end folk der kender mig personligt. Jeg er hudløs ærlig, så du finder kun mine egne meninger og holdninger herinde. Intet bliver pakket ind i vat. Også når det kommer til produkt anmeldelser.

Hvor finder I mig ellers på nettet?
Jeg er at finde ret mange steder på de sociale medier (som I kan finde links til under hvert indlæg og over mit "logo" øverst på bloggen), men der er et par stykker af dem som jeg bruger mest - og det er altså der I nemmest kan komme i kontakt med mig hvis det er. Jeg har stort set altid Twitter åben og tjekker flere gange dagligt min Instagram. De to sociale medier er helt klart mine foretrukne. Så smut endelig ind og følg mig begge steder. ;)


Mine andre sider:
Mit personlige galleri
Natur Religionen Wicca
The Danish "Hygge"
Resultat af Personlighedstest : INFJ-T

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)