Kontakt

___
Domæne: www.giz-blog.dk
Tema: Skønhed & Livsstil - blandet med lidt kreativt og bogsnak
Blogget siden: ca. 1998.
Kontakt mig: gizzerdk@gmail.com___
Du vil altid kunne komme i kontakt med mig ved at sende mig en mail, men I kan også finde mig på Instagram og ved at kontakte mig på Bloggens Facebook side.

Jeg laver gerne samarbejde med andre bloggere og/eller firmaer. Jeg elsker at skabe nye netværker og få mine meninger og idéer ud iblandt andre mennesker. Så hvis du sidder som blogger eller firma og gerne vil lave noget samarbejde med mig, så er du/I mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg tager dog ikke imod hvad som helst, da jeg ikke vil blogge om noget, som jeg ikke synes hører hjemme her på bloggen eller som jeg ikke kan stå inde for. Hvis det ikke føles naturligt for mig at skrive om, så takker jeg tak, men nej tak. Jeg er dog åben for mange ting og forbeholder mig retten til at være 100% ærlig når det kommer til anmeldelser af ting. Derfor tager jeg mig også tid til at teste i en passende tid, da jeg ikke kan se meningen med at skrive om noget uden at kende til det. Så det kan I også altid regne med. I vil altid få den ærlige anmeldelse fra mig.

Er du blogger og vil du gerne lave et samarbejde med mig, så skriv endelig og fortæl mig om din plan. :) Jeg skriver gerne gæsteindlæg, da dette er god reklame for os begge og det kan skabe et større netværk bloggere imellem. Jeg har lavet mange af disse slags indlæg, og det er altid super hyggeligt. Og har du idéer til andre ting, så lad mig høre om det.

Ønsker du bare at sende mig en besked, så skriv gerne en kommentar til mig her på bloggen eller på nogle af mine andre sociale medier. Jeg elsker at høre fra jer. ;)


2 kommentarer:

 1. Hej. Kan vi købe White Wonder hos dig?
  Mvh.
  Jørgen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jørgen
   Nej det er ikke noget jeg sælger. :)

   MVH Anne-Mette

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)