Kontakt mig

For English - Translate the page in the sidemenu..

Adresse: www.giz-blog.dk
Tema: Skønhed & Livsstil - blandet med lidt kreativt, bogsnak og gadgets
Blogget siden: ca. 1998.
Kontakt mig: gizzerdk@gmail.com

Bloggen
Jeg har blogget siden slutningen af 90'erne, hvor jeg var en af de første danske bloggere der lavede en af de dengang populære "dullesider". Jeg havde dem i små 3 år, men besluttede mig så for at oprette mig en personlig blog. Det har jeg så holdt ved lige siden, med lidt forskellige domæner.

Min personlige blog har så udviklet sig siden dengang, og er nu i dag en blog hvor jeg deler:
● Alle mine tanker og meninger - og jeg er altid hudløs ærlig.
● Mine anbefalinger af forskellige skønhedsprodukter og selvfølgelig også deler mine makeup looks
● Mine kreative idéer - både DIY's, indretningsidéer og alt det andet kreative jeg laver.
● Mine anbefalinger når det kommer til bøger - dette er en ny ting på bloggen.
● Test-indlæg af forskellige gadgets og andre produkter jeg køber eller får tilsendt.
● Mine skønne billeder jeg tager - Natur, dyr, mennesker og forskellige situationer.
● Mine vlogs.
- og jeg kunne blive ved. :D Jeg deler stort set alt med mine besøgende på bloggen. Det er nemlig vigtigt for mig at min blog er 100% personlig og at den afspejler mig som person.

Samarbejde
Jeg samarbejder gerne med andre bloggere og/eller firmaer. Jeg elsker at skabe nye netværker og få mine meninger og idéer ud blandt andre mennesker. Så hvis du sidder som blogger eller firma og gerne vil lave noget samarbejde med mig, så er du/I mere end velkommende til at kontakte mig. Jeg tager dog ikke imod hvad som helst, da jeg ikke vil blogge om noget jeg ikke synes hører hjemme her på bloggen. Hvis det ikke føles naturligt for mig at skrive om, så takker jeg tak, men nej tak. Men jeg er åben for mange ting.

Som samarbejds-partner er jeg 100% ærlig. Jeg vil ikke skrive noget om fx et produkt, som jeg ikke kan stå inde for. Og jeg giver mig tid til at teste de ting jeg får hjem, da jeg ikke kan se meningen med at skrive om noget uden at kende til det. Så det kan I også altid regne med. I vil altid få den ærlige anmeldelse fra mig.
Og er du blogger som gerne vil lave et samarbejde med mig, så skriv endelig og fortæl mig om din plan. :) Skriver gerne gæsteindlæg, da dette er god reklame for os begge og kan skabe et større netværk bloggere imellem. Jeg har lavet mange af disse slags indlæg, og det er altid super hyggeligt.

Når det kommer til produktanmeldelser, så er ting som skønheds produkter (især makeup), gadgets, ting til katte, accessories (smykker, beklædningsdele og tasker) bøger og indretnings-ting noget jeg meget gerne vil teste for jer.


Vil du i kontakt med mig på andre måder, så kan du eventuelt smide en kommentar her på bloggen, men ønsker du direkte kontakt, så kan du sende mig en mail: gizzerdk@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)