Min Juleaften


Min søs og jeg startede aftenen med at gå en lang tur ind til byen for at få tiden til at gå inden vi skulle spise..Og så blev maden endelig sat på bordet.. LÆKKERT!
Efter nogle timer hvor vi hyggede med at skråle julesange for at sætte lyd på dem der dansede om juletræet på den anden side af vejen så blev det tid for os til at pakke vores gaver op, og jeg ønskede mig som sådan ikke rigtig noget i år andet end noget der var for dyrt og jeg på igen måde ville få.. Men jeg fik nogle lækre ting, som jeg faktisk har villet have i nogle år.. Og så var der også nogle af mine ønsker jeg fik som jeg kun havde ønsket af min søster.. så det var super lækkert.. I kan se gaverne her:


Denne Skagens-ring med rav fik jeg af mine forældre.. det er vist noget helt nyt noget, så det er en ret speciel gave.. og den er jeg super glad for..


Jeg har endnu ikke selv haft råd til at købe den, så mine forældre gav mig den i julegave.. hehe.. lækkert..


Jeg mangler lys over vasken.. også selvom jeg har fået en stor lampe på i køkkenet, så ville det være rart at jeg kunne nøjes med at tænde lys over bordet, og derfor fik jeg disse spots af mine forældre.. dejligt.. glæder mig til at få dem monteret..


Den sidste gave jeg fik af mine forældre er dette ur.. jeg har villet have det i nogle år efterhånden og det vidste min søster åbenbart, så hun fortalte det til de gamle og så fik jeg det satme.. hvor nice er det ikke lige? Jeg elsker det ur..


Så blev det tid til min søsters gaver.. hun er selv igang med at læse disse bøger og jeg synes de lyder spændende så jeg ønskede mig dem af hende, og selvfølgelig får jeg dem.. hehe.. dét er nice.. nu er der nyt læsestuff..Den sidste gave fra min søster er denne multi-afspiller.. jeg kan, som I kan se, tilslutte min iPod og høre sangene fra den eller også høre radio.. så den er jeg super glad for da jeg mangler noget musik på soveværelset om morgenen når jeg står og gør mig klar.. så dén er jeg glad for og den er nu sat på plads..


Jeg fik også en lille gave fra min veninde Mette.. og af hende fik jeg en foundation og en sød overraskelse.. Den har jeg valgt at tage billeder af i processen..


Indeni var der en kæde, et vedhæng og en dåse med en musling..


Jeg skulle så åbne muslingen.. og indeni lå der en perle..


Min var så cremefarvet.. (:


Perlen blev sat i vedhænget.. Sødt..


Kæden var for kort, så jeg har valgt at sætte vedhænget i et armbånd i stedet for.. sød gave..

2 kommentarer:

  1. Skønne gaver.. :)

    Stinker helt vildt det der perlen er i.. :p

    SvarSlet
  2. Ja det var ikke lige den skønneste duft, men det var en hyggelig gave.. (:

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)