Fiberwig - Paint-on falske vipper

"Japans bedst sælgende mascara der har taget det meste af verden med storm!"

Jeg modtog denne mascara sidste år og skulle prøve den, men fik aldrig blogget om den da jeg ikke rigtig synes den var så god til mine i forvejen lange vipper.. Min kusine prøvede den så og hun havde mere held med den, men heller ikke engang der fik jeg blogget om den, men NU fik vi testet den igen og hun har fået lov til at beholde den.. Det er faktisk en ret god mascara og folk med korte vipper kan få meget glæde af den.. Har du lange vipper vil det bare klumpe ekstremt meget sammen og det vil komme til at se mærkeligt og uprofessionelt ud.. Så folk med korte vipper vil elske denne..

Og vi har været henne og tage et før- og efter-billede af min kusine, så I kan se hvad bare en lille smule gør af forskel for hende..

Jo mere du påfører jo længere vipper vil du få, så dette er det mindste du kan få ud af den, hvilket siger en del hvis I spørger mig.. Så jeres vipper kan blive UTROLIGT lange.. og den vaskes let af igen.. bare varmt vand..

Den kan købes på www.billigparfume.dk og koster 169,-.. Køb 2 eller mere og betal kun 150,- pr. mascara..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)