Søs er en skat


Min søster og kæresten kom hjem til Fyn i dag og hun ringede så og spurgte om jeg var hjemme da hun havde en lille overraskelse til mig. Og se lige hvad hun kom med! Vi elsker begge Cult Cola og så har jeg for evigheder siden snakket om at jeg gerne ville prøve den nye smag fra Marabou da jeg elsker mango og hun købte den så til mig. Hvor er hun dog dejlig! Hun er sku en skat!

I morgen skal jeg så ud til dem og spise og se "Melodi Grandprix" som er lidt en tradition i vores familie, så det skal nok blive SUPER hyggeligt.

Et dejligt plaster på såret. For har ikke lige haft de bedste dage i denne uge, så kan forhåbentlig slutte ugen af med hygge og dejligt selskab. I aften skal mavesmerter, kvalme og svimmelhed dog lige plejes pga. optrapning af medicinen, så håber det er hurtigt overstået, for det er ikke ligefrem skide fedt at have det sådan. Men det ender forhåbentlig ud med at blive godt. Også selvom det kommer til at tage utroligt lang tid, men det er en kamp jeg SKAL igennem.

.o(Få updates ang. bloggen på Facebook - Bliv "medlem")o.

2 kommentarer:

  1. Yep, søskende er en dejlig ting!

    Haha, måske skulle jeg sende dette indlæg til min søster, som en fin lille hentydning, jeg har nemlig ikke prøvet Marabou med Mango endnu :b

    SvarSlet
  2. God idé (; Det er i hvert fald gået hen og blevet min favorit. (;

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)