Projekt altan

Så er "Projekt altan" gået igang. Bliver lækkert at kunne sidde derude nu hvor det bliver varmere. (;
Fik den første ting til altanen i går. Nemlig en tidlig fødselsdagsgave fra min søster. En skøn palme.


Er SUPER glad for den. Og i dag købte jeg så to små planter mere derud til så der også bliver lidt grønt. Så nu er de ting jeg har samlet derude i et hjørne og er klar til at blive indrettet når jeg får bord, stol og grill når mine forældre dukker op en gang i påsken eller ugen efter. DEJLIGT!

Det jeg så mangler nu, og som jeg regner med at smutte i JYSK og købe i morgen efter mit lægebesøg er vogsduge, klemmer til dugen, hynder til stolen og så lidt fleecetæpper til de kølige nætter. Bliver dejligt, men også lidt dyrt, men det bliver det værd, det er jeg 110% sikker på. Kommer til at sidde meget derude. Glæder mig som et lille barn. *Hehe*

.o( Følg min blog med RSS )o.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)