Mine tusser

Fik et spørgsmål ang. mine tattooveringer og kom til at tænke på at der jo faktisk ikke er noget indlæg om lige netop dem jeg allerede har. Så jeg smider lige nogle billeder ind i dette indlæg og en forklaring på hvor de sidder henne. Har dem desværre ikke i større format, men I kan stadig se dem. (;


Den første tattoo jeg fik er denne. Det var en hurtig skitse jeg sad og tegnede da vi var i Tyrkiet og fik den så lavet dagen efter dernede. Det er ikke en jeg synes om længere, og regner med at få lavet noget andet over den en dag. Denne sidder på venstre skulder.


Den næste jeg fik lavet er denne. Kan huske jeg i flere måneder sad og tegnede forskellige tattoos men ikke kunne lave en jeg synes om. Men pludselig en dag kom jeg på en idé og dette er så resultatet. Fik den lavet af Robin i Sønderborg og den sidder på lænden.


Endnu en af mine egne designs. Denne sidder på venstre overarm og er måske liiiiiidt for stor hvis jeg skal være ærlig, men jah. Hver tuss har et minde så det er noget jeg har med mig resten af livet. Denne fik jeg også lavet af Robin i Sønderborg.


Dette er en af de mere "private" tattoos. Den sidder nemlig i trussekanten. Jeg har altid været ret fascineret af denne playbunny og har i mine teenageår haft utroligt mange ting med netop dette logo på. Og igen, så er det et minde fra min ungdom og ville have den evig-gjort. Denne fik jeg også lavet af Robin i Sønderborg.


Denne tegnede jeg faktisk på min første ferie med min skønne veninde Mette. Vi var i en lille uge i Skagen og havde en fantastisk tur. Denne sidder på højre ankel og er også lavet af Robin i Sønderborg.


Denne startede med at være en lille krydsedulle men endte med at blive en tuss jeg gerne ville have lavet. Denne fik jeg så i nakken og igen af den samme tattoovør som tidligere.


Denne er faktisk en der er lavet over 2 gange. Den første er det midterste stykke som faktisk er min første kat's, Felix, pote og deromkring noget tribal. Jeg mistede ham alt for tidligt, men denne tattoo gør at han altid vil være hos mig.
Da jeg så fik lavet min tuss i nakken valgte jeg at få bygget "vingerne" på som et slags billede på at han nu er i katte-himlen. (: Denne sidder på højre håndled.


Den seneste er så denne som jeg fik lavet på mit venstre håndled i Dublin, Irland. Jeg elsker den og den er et perfekt minde om min første tur til mit skønne drømmeland. Kløveren er selvfølgelig et mærke for "Irland" og så har jeg altid gerne ville have skrevet mit kælenavn på en fed måde, nu hvor jeg på et tidspunkt skal have dækket min første tuss.
Denne har også gjort at jeg nu er 110% sikker på at mine fremtidsplaner for mine tusser skal realiseres. Nemlig at der skal bygges videre på dem, så der kommer en større sammenhæng i dem, plus jeg får min yndlings farve integreret på min hud. (:

Hvis I ikke ved hvad jeg snakker om, så kan I læse indlægget "Gi' mig mer' blæk i huden!" hvor jeg skriver om hvad jeg gerne vil have lavet, samt viser mine skitser over det.

Så ja. Jeg elsker tattoos hvis nogen skulle være i tvivl. (;

_________________________________

Glem ikke at deltage i min:

.o( Følg min blog med RSS )o.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)