Nyt Sommer-bling-bling

Sad tidligere i dag og kiggede mine smykker igennem og måtte indse at jeg faktisk ikke har nogle armbånd som passer til forår/sommer - eller har faktisk ikke rigtig nogen - og kiggede så mine perler og nips igennem og besluttede mig for at lave 2 stk i mine yndlingsfarver. Selvfølgelig i grøn og så et i blå. Og sammen er de jo også SUPER flotte. Samtidig ville jeg også have dem til at beskrive mig som person. Derfor er der en kat, en frø, en krystal (elsker skinnende ting) og et blåt øje (som både står for min øjenfarve men også det spirituelle).
Så her ser I resultatet af mit perle-hyggeri. (;

_________________________________

Glem ikke at deltage i min:

.o( Følg min blog med RSS )o.

2 kommentarer:

  1. De er super fine :-) elsker detaljerne med frø, kat og krystal.
    Ville nok tænke på dig med det samme hvis jeg så dem i det virkelige liv.

    SvarSlet
  2. Posgaard - Ja de er SÅ meget mig. (;

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)