Billedspam fra mobilen

Lå lige og kiggede mit galleri igennem på mobilen og fik lyst til at smide mine favoritter ind på bloggen. Så der bliver lige spammet lidt. (:
Nat nat alle sammen.
Published with Blogger-droid v1.6.8

1 kommentar:

  1. Århh ja hvor jeg husker det billede med dejlige felix og lille bitte trille dengang hun kunne ligge i en håndflade. Husker så tydeligt dengang du sad med hende i hånden og gav hende mad af en lille skål, imens feleix vogtede over hende som en anden ravn "mor". Det var tider dengang, og ved jo hvor meget du savner dem begge. Har du stadig billeder af felix fra da han lå og sov i din papirskurv m.m?
    Han var virkelig en ener den kat.. men det var trille også på hendes velmagt`s dage.

    Og ja cosmo, damn hvor vi grinede da han havde ligget oven i min grønne palet farve. Tosset kat altså, men ihhh hvor er han altså dejlig, glæder mig til at knuse elske min lille reserve misling når jeg kommer over, selvom han ikke er så lille mere *s*

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)