Modtaget awards

Har efterhånden modtaget et par stykker, men orker ikke altid at sætte dem ind på siden *Doven much?!* men har valgt at smide de 2 seneste ind alligevel, dog uden at give dem videre, da alle efterhånden har fået dem.


Den første har jeg fået fra Tiiner.dk - Mange tak søde - og beskeden der fulgte med var følgende: "Har fulgt hende i mange år, og hun fortjener den bare!"

Regler:
- Takke og linke tilbage til den du har fået awarden af.
- Sende awarden videre til 8 bloggere der har fortjent den.
- Skrive til alle de nomineret.
- Fortælle 10 ting om dig selv som folk ikke ved.

10 ting:
--> Hvis jeg kan slippe afsted med det, så spiser jeg altid augurk til min aftensmad.
--> Jeg er igen single. /:
--> Jeg kan ALTID spise is. Også selv jeg er stopmæt.
--> Jeg er perfektionist.
--> Jeg kan sagtens sove 12 timer uden at blive udhvilet - jeg er et stort puttemenneske.
--> Jeg er meget kræsen - og det er inden for mange ting.
--> Jeg hader snopper og egoistiske mennesker der mener de er bedre end alle andre.
--> Jeg stoler ikke på ret mange.
--> Jeg dagdrømmer 24/7 og mange gange kan jeg godt være i tvivl om om det er IRL eller bare inde i hovedet på mig.
--> Det er mange år siden jeg har haft en god nats søvn.


Den næste har jeg fået fra elledillen - hvis blog er super sød. (;

Regler:
- Man skal linke til den, man har fået awarden af.
- Man skal sende awarden videre til 5 bloggere, der har færre end 100 faste læsere.
- Man skal svare på 5 spørgsmål.

De 5 spørgsmål:
1. spørgsmål: Hvorfor begyndte du at blogge ?
- Jeg begyndte som dulle-blogger hvor man lavede de det - dengang - meget populære pixelduller, men efter noget tid ville jeg gerne have en online dagbog og der startede min "blog" faktisk. Så den har kørt siden ca 1998. Og stopper ikke lige foreløbigt. (:

2. spørgsmål: Hvilke blogs følger du?
- Jeg følger ikke længere så mange blogge som jeg har gjort, men der er nogle stykker som jeg gerne følger vis RSS da det er det nemmeste for mig nu jeg går i skole igen. Har ikke tid til at surfe så meget rundt på nettet længere. (: Så det er over RSS jeg følger div. sider. Dog er der nogle stykker der ikke bruger RSS som jeg synes er en skam, da jeg gerne ville følge dem 100%.

3. spørgsmål: Favoritfarver?
- Der er vist ingen tvivl på svar til dette spørgsmål. GRØN, blå og hvid/beige.

4. spørgsmål: Favoritfilm?
- Har ikke nogen specielle favoritfilm, men ser gerne fantasy, action og thrillers.

5. spørgsmål: Hvilke lande vil du besøge og hvorfor?
- Jeg har kun været ude og rejse 2 gange i mit liv. 1. gang fordi min søster ville rejse i stedet for at holde konfirmation, og der tog vi til Tyrkiet, skønt ferieland. Og 2. gang var en studietur hvor vi tog til mit drømmeland, Irland. Jeg skulle seriøst bo derover. *Suk*
Men lande jeg gerne vil besøge der helt klart Irland - fordi det bare er LANDET for mig. *love*
Derudover Grækenland da jeg elsker det græske - både mad og stil (Er tosset med søjler). Skotland da jeg gerne vil opleve naturen.

.o( Følg min blog med RSS )o.


Slutter ved 200 faste følgere -- || -- Slutter 1. november 2011

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)