Det bedste sted at lege med makeupDet er for mit vedkommende her ved mit spisebord. Det er foran mine store vinduer og jeg får lyset ind så jeg får det bedst naturlige resultat ud af mine farver og looks. Lys fra pærer kan nemt snyde meget. Så dette er helt klart mit fortrukne sted at sidde og rode med makeup. (: Og så hjælper Cosmo gerne. Bandit!

3 kommentarer:

 1. Fed måde at opbevare dine børster på ;)

  SvarSlet
 2. Ejjj, det var skide smart med dine pensler. Den ide tror jeg har jeg må prøve. Tror faktisk at jeg har en vase der minder om den bare i turkis.
  Har modtaget pakken, den tror jeg vil blive brugt flittigt. :)

  SvarSlet
 3. Tark til jer begge. (: Og Maria du skal være mere end velkommen til at låne idéen. Synes selv det er en fantastisk måde at opbevare mine pensler på.
  Og håber du bliver glad for din præmie (:

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)