Først til mølle! Sælges: Chakra-øreringe!


Har kun disse to par øreringe med chakra-farverne, så det gælder om at være "først til mølle" som man siger. (: De er aldrig blevet brugt og der er lidt forskel på dem. Det ene par (det dyreste) er inkl. englevinger og det andet er uden. Har selv et par med vinger. (:

Priserne er følgende:
* Chakra inkl. vinger - 100 kr inkl. porto.
* Chakra uden vinger - 80 kr inkl. porto.


Hvis du skulle være interesseret så smid mig en mail og vi kan udveksle kontooplysninger og adresse. Sender lige så snart pengene er overført. Mail: gizzerdk@gmail.com

Der skal nok være nogen derude der undrer sig lidt over hvad det her chakra er for noget, og det vil jeg lige kort fortælle om her. (:

Mennesket har 7 hovedenergicentre, kaldet chakraer, som hver styrer en del af den samlede bevidsthed, ligesom hver af dem indeholder de andre chakraer i sig.
1. chakra er i mellemkødet
Rød - Første chakra er rod-chakraet. Funktionen for dette chakra er overlevelse og velstand, tillid, livsenergi, gennemslagskraft, vilje og stabilitet. Dette chakra er knyttet til hvirvelsøjle, knogler, tænder, negle, anus, endetarm, tyktarm, prostata, blod og cellebygning.

2. chakra er under navlen
Orange - Andet chakra er milt (hara) chakraet. Dets funktion er det fysiske helbred og seksualiteten, ligesom sanselighed, kreativitet og begejstring hører til dette chakra. Hara chakraet er knyttet til bækkenbund, forplantningsorganer, nyrer, blære, væsker som blod, sæd, mavesyre og lymfe.

3. chakra er i solar plexus
Gul - Tredje chakra er solar plexus. Dets funktion er personlig kraft og udfoldelse og bearbejdelse af følelser. Hertil hører også indflydelse, magt, kraft, fylde, og visdom der kommer fra den personlige erfaring. Dets kropslige tilknytning er nederste del af ryggen, bughule, fordøjelsessystem, mave, lever, milt, galdeblære, vegetative nervesystem.

4. chakra er i hjertet
Grøn - Fjerde chakra er hjerte chakraet. Dets funktion er at kunne give og modtage kærlighed. Herunder sympati, medfølelse, uselviskhed, hengivenhed og sidste men ikke mindst - healing. Dette chakra er knyttet til hjertet, øverste del af ryggen, nederste del af brystkassen, lunger, blod og kredsløb, hud og hænder.

5. chakra er i halsen
Blå - Femte chakra er hals chakraet. Dets funktion er al form for kommunikation. Hertil hører også kreativt udtryk, åbenhed, uafhængighed og inspiration. Hals chakraet er knyttet til hals, nakke, kæbe og øre, stemmen, luftrør, bronkier, øverste del af lungerne, spiserør og arme.

6. chakra er i det tredje øje
Indigo - Sjette chakra er det tredje øje. Dets funktion er intuition eller klarhed herunder clairvoyance. Dets kropslige tilknytning er ansigt, øjne, ører, næse, bihuler, lillehjerne og centralnervesystem.

7. chakra er i toppen af hovedet
Violet eller hvidt - Syvende chakra er kronechakraet. Dets funktion er spiritualitet eller en direkte forbindelse med den guddommelige kraft eller Gud, herunder kosmisk bevidsthed. Dette chakra er tilknyttet storehjernen og kraniet.

De tre nederste chakraer; Rod, Hara og Solar Plexus ligger i den ubevidste zone og de tre øverste chakraer: Hals, Pande og Krone ligger i den bevidste zone. Hjertechakraet i midten er stedet, hvor både det ubevidste og det bevidste mødes.
Ud fra dette inddeles chakraerne i indbyrdes polære forhold - det vil sige at Rod danner pol med Krone, Hara danner pol med Pande, Solar Plexus danner pol med Hals - og hjertet i midten, der forener det ubevidste og det bevidste.

(Info herfra: Alternativ Info & Center for Spirituel Formidling)


Tryk på billedet for at komme videre til GiveAway'en

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)