Dagens Makeup Look - The Hunger Games District 1

10 kommentarer:

 1. Virkelig flot !.. Har tænkt på at spørge om de looks, du laver, beholder du sminken på hele dagen? Altså i skole og hvad du nu ellers skal?

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. :P
   Altså nu er det begrænset hvor meget tid jeg har de dage jeg skal i skole, men de dage jeg har fri eller weekenderne, der bærer jeg disse looks hele dagen når jeg har lavet dem. Og jeg tager skam også ud og handler når det er. Måske ikke med alle stenene på, men resten forbliver på indtil det bliver fjernet inden sengetid. (: Kan lave et indlæg på et tidspunkt hvor jeg viser de looks jeg har haft på til hverdag og dem jeg har haft på i privaten udfra de looks der er her på siden, hvis det skulle have nogen interesse? (:

   Slet
 2. Altså, jeg forventer snart at du flytter herover og bliver min personlige makeupartist hver morgen. Var det ikke noget? Du får mad og gratis husly. Og en legekammerat til Cosmo. :p

  Åh og nå ja - Jeg kan da også godt finde en madras til dig, hvis det endelig skal være dét der er problemet. Vi kan sikkert finde sådan en orange, oppustelig én du kan sove på, inde under trappen. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. *HAHAHHAHAHAHHAHHAHA* Nå det gør du Katja? :P
   Synes nu godt du kunne tilbyde noget mere hvis det skulle lokke. (;

   Slet
 3. Tænkte på hvad er det for nogle sten du bruger og hvor kan de evt. købes? Det ser skide godt ud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ganske enkelt de sten man bruger til negle. Og de kan købes forskellige steder på nettet, Trendsales, eBay osv... Det er bare med at kigge rundt omkring og finde det billigste. (: Skal selv have anskaffet mig flere af de hvide. De er mest brugt og jeg løber alt for hurtigt tør. :P

   Slet
 4. Hvad er det for en glitterende øjenskygge du har brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skam ikke en øjenskygge, men en primer og noget glimmer. :P

   Slet
 5. Lige en besked tilbage fra øverst oppe)
  Det må du da meget gerne. Synes du er super dygtig til make up. Det er ikke noget jeg selv ville gå med, men derfor super flot at se på og virkelig kreativt.
  Freja

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)