Dimission på VUC Faaborg

Så kom dagen hvor vi skulle fejre de ny-udsprungne studenter. Det var både vemodigt og festligt. Og hold da op hvor er der mange af dem som jeg kommer til at savne næste år. Det er jo helt forkert at de ikke skal være der sammen med mig. Bliver virkelig hårdt.

Men hyggeligt var det altså.


Efter selve dimissionen var der spisning. Det var desværre ikke noget at råbe hurra for, og jeg er blevet syg i dag. Ved ikke om det var madens skyld, men det var i hvert fald ikke alkoholen da jeg ingen penge har før SU går igennem (Der var gået koks i det, så de havde ikke fået godkendt den, så det hele er lige en uge forsinket). Efter maden begyndte festen. Det var faktisk hyggeligt nok og hold da op hvor blev både elever og lærere fulde. :P Det var helt sjovt at se dem fra den side af.


Efter en masse sang og dans sluttede festen omkring 01:00-tiden og da jeg var hjemme lidt over en time senere hoppede jeg lige på hovedet i seng. :P

I dag skulle den også have stået på fest hos min kusine's datter, men da jeg har det som jeg har det i dag, så er det ikke sikkert at jeg kommer afsted. Har nemlig ikke fået det bedre endnu. Og jeg er sulten, men har intet i skabene og køleskabet da jeg ikke rigtig har penge før om en uge. Så det bliver lidt hårdt. :P "Dåmme SU!" *Hehe*

Så jeg vil tage min spand ind til sofaen og sørge for at der er fri gang ud til badeværelset når der bliver brug for det.

I må hygge jer alle sammen. :P

2 kommentarer:

  1. Åh nej. Og åh nej en gang mere. Har du ikke nogle forældre eller en rigtig god veninde du kan låne penge af? Og som lige kan handle lidt ind for dig? God bedring.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ikke så mange penge nej, og nej så gode venner/veninder eller forældre har jeg ikke at de lige vil handle for mig. Så heldig er jeg ikke. /:

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)