For 8 år siden

Tænk sig at det er 8 år siden jeg fik min hue på. 8 år siden jeg afsluttede min HG og måtte droppe den vej inden for butiksområden på grund af manglende elevpladser. Og nu sidder jeg stadig her som studerende og kæmper for at finde et smuthul ind i arbejdslivet. *Suk* Føler jeg har spildt 8 år. Men jeg har samtidig med også mødt en masse dejlige mennesker, og har fået prøvet en masse forskelligt af og fundet ud af at jeg ville have fortrudt det hvis jeg kun valgte én vej. Er faktisk ret godt tilfreds med at jeg er endt ud med at tage mig en HF og forhåbentlig derefter kan få lidt nemmere ved at komme ind div. steder. Men om jeg får hue denne gang ved jeg ikke. Synes det er lidt spild af penge når de alligevel ligger gemt væk i et skab eller en skuffe.

Men ja. 8 år er satme gået stærkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)