Mange år på bagen - Føler mig gammel :P


Det slog mig faktisk at jeg har 14års dag med bloggen denne sommer. Altså når man ser bort fra de 2-3 år hvor jeg startede ud med at have de såkaldte doll-sites som var ret in i min ungdom. Hold da op. Faktisk 17 år som hjemmeside-ejer, men 14 år som personlig blogger. Der er satme sket meget siden den gang. :P Og hold da egentlig kæft hvor var jeg ikke særligt gammel da jeg startede. Kan huske jeg fik en computer af mine forældre. Sådan et kæmpe kabinet og den største skærm jeg længe har set. Alt det var placeret på det lille rullebord jeg stadig har den dag i dag. Det var næsten ved at knække sammen under vægten af skærmen. *Hahahahah* Hold da op det var tider. :P 90'erne for the win! (:

Jeg kan ikke huske alle de domæner jeg har haft og da slet ikke dem som jeg havde på den tids gratis-sider, men dem jeg kan huske er disse: www.mizz-dmon.dk, www.gizmotown.dk, www.gizmos-blog.com og www.gizzer.dk. Jeg har altid gerne ville have domænet www.gizmo.dk, men den spade der havde det ville ikke sælge det. Så nu har jeg altså domænet www.giz-blog.dk. :P

Hvis I skulle være interesseret i at se nogle af de gamle designs som jeg har haft igennem årerne så kan I tjekke indlægget over dem her: "Gamle dage på bloggen". De nyere designs har jeg ikke fået taget screenshots af, hvilket er pisse dumt, men.... jah.. Håber jeg da har gemt grafikken et eller andet sted så jeg ikke helt har mistet det. :P

Men jah. Mange år efterhånden og mange flere år endnu bliver det til. Mig slipper I ikke for.

8 kommentarer:

  1. Det alligevel en del år :O Jeg følger at bare det ene år jeg har haft er gået hurtigt. Jeg overvejer at købe mit eget domæne navn/side.
    Kender du et godt sted?

    SvarSlet
    Svar
    1. GratisDNS.dk til domæner
      meebox.net til hotel.

      Billigere bliver det ikke, hvis du ønsker kvalitet.
      - og nej, jeg arbejder ikke hos nogen af dem, men benytter dem alligevel selv til privaten. :)

      Slet
  2. FEDT!!! Jeg har også luret med nogle år nu... (on/off)

    SvarSlet
  3. Eftersom gizmo.dk er inaktiv, burde du næsten anlægge en domæneklage mod "ejer" - prisen er 150 kroner for privatperson med ikke-kommerciel interesse, hvis du ikke har kunne få overdraget domænet.

    Hvis indklagede kan godtgøre, at han benytter domainet til noget i relation til URL'en "gizmo.dk" vil du risikere ikke at få overdraget domænet, men jeg kan dog ikke se, det skulle være en chance der ikke var værd at ta'.

    http://www.domaeneklager.dk/vejledninger/

    SvarSlet
    Svar
    1. Tja men nu har jeg dette domæne og har ikke planer om at skulle skifte de næste mange år. (:

      Slet
  4. Kender du "the way back machine"? http://web.archive.org/web/20020206193444/http://www.mizz-dmon.dk/

    Så finder den lige et screenshot af de gamle minder

    SvarSlet
    Svar
    1. Desværre virker det ikke. Designet er væk når jeg prøver. /:

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)