Nu som hulekvinde?


Jeg kommer i hvert fald til at ligne og lugte som en da truckervask altså ikke er nok når man er kvinde og har den månedslige kvindeting og har langt hår.

Min veninde fik mig til at smide alt hvad jeg havde i hænderne og havde planlagt jeg skulle nå i går, da hun gerne ville hente mig så vi kunne være lidt sammen, så jeg fik tændt for bruseren og skulle så lige rydde op så Cosmo ikke fik lavet rod i det hele imens jeg var væk. Pludselig lyder det som om min bruser er faldet ned da det vælter ud på forhænget med vand. Da jeg så kommer derud for at tjekke kan jeg se at noget er helt galt. Der kommer intet ud af bruserhovedet men fra alle steder på selve slangen.
Jeg får så det yderste skruet af og opdager en kæmpe flænge på slangen. WTF!?!?!?!

Problemet her er så at det altså ikke lige er sådan en man bare lige går ud og køber. Denne er et af kommunens specieltbyggede bruser-/håndvask-systemer, så der skal en VVSer ud for at lave det hvis det er. Jeg kan nemlig ikke skrue slangen af og selv skifte den da selve "skruedimsen" fra rør til slange er noget mærkeligt noget.

Og da jeg ikke har penge til den slags er det op til vicevært at få fikset et eller andet så jeg kan få en ud og kigge på det. Og hvis der er noget jeg bare ikke kan klare mentalt så er det at det er op til andre personer end mig selv når det kommer til sådan noget som er livsnødvendigt for mig. Og ja for mig er det livsnødvendigt at kunne komme i bad.

Så det jeg ellers skulle have nået i går droppede jeg. Mit bæger flød over og jeg kunne bare ikke holde humøret oppe, da det ikke er det eneste der er gået galt i denne uge som er ude af mine hænder. Så jeg er ved at være godt træt og vred indeni. Men igennem det skal jeg altså. Håber bare at folk kan acceptere at jeg ikke vil se nogen indtil jeg får bare lidt af disse problemer løst. For mit humør er oppe i den farlige ende og jeg vil ikke have at det kommer til at gå ud over nogen det ikke skal.

Men jeg kan lige love jer for at der bliver luftet ud i lejligheden. For jeg kommer ikke ligefrem til at lugte af friske blomster imens dette er i udu. :P *Hahahahahahahahaha* Tror folk vil komme til at mistænke mig for at have en flok gnuer gående herinde. :D

8 kommentarer:

 1. Ej hvor surt! Måske man kan lappe med lidt Gaffa bare til et enkelt bad eller sådan?

  SvarSlet
  Svar
  1. Gaffa er testet og det blev det kun værre af. Slangen truede med at springe andre steder pga. trykket blev ledt et andet sted hen, og der kom intet ud af bruserhovedet fordi det fes ud fra under tapen. Så det var slet slet ikke nogen god idé. /: Havde nemlig selv tænkt på det og fandt en rest at prøve med, men det var klart et no-go. Satans.

   Slet
 2. Trucker vask kender jeg alt for godt til, da min kæreste køre eksport og jeg er tit med og på de lange uger (søndag-fredag) når vi som regel kun i bad onsdag, og når vi når hjem fredag eftermiddag flyver vi begge i bad, for det er "no friends parfumen" vi har på. :)

  Men som en anden forslår, så lap det med gaffa tæpe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er helt klart "no friends parfume" på her da. Og det bliver kun værre. Viceværten er en nar og svarer ikke på hverken opkald eller SMS'er så jeg får ikke et bad i den nærmeste fremtid.

   Gaffa er testet og det blev det kun værre af. Slangen truede med at springe andre steder pga. trykket blev ledt et andet sted hen, og der kom intet ud af bruserhovedet fordi det fes ud fra under tapen. Så det var slet slet ikke nogen god idé. /: Havde nemlig selv tænkt på det og fandt en rest at prøve med, men det var klart et no-go. Satans.

   Slet
 3. Hæld vand op i en spand og hav et krus (eller noget større) og hæld over dig.
  Om det er kvinde venligt, tør jeg så ikke sige noget om, men det er da et bad :)
  Men nup da lige et billede af samlingen...

  Man kan også undre sig over hvorfor der er en radiator i bruseområde...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke nogen brugbar løsning desværre.
   Ja det undrede jeg mig også over da jeg flyttede ind, men sådan en er der i alle lejlighederne.

   Slet
 4. GAFFATAPE løser ALT... Just saying.

  I en snæver vending kan den nødløsning SAGTENS holde den flænge lukket til en håndværker kan skifte slangen, hvis du ikke selv kan gøre det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg skrev til de andre så er Gaffa testet og det blev det kun værre af. Slangen truede med at springe andre steder pga. trykket blev ledt et andet sted hen, og der kom intet ud af bruserhovedet fordi det fes ud fra under tapen. Så det var slet slet ikke nogen god idé. /: Havde nemlig selv tænkt på det og fandt en rest at prøve med, men det var klart et no-go. Satans.

   Og selve slangen er ikke til at tage af, da selve systemet er så indviklet at jeg kun vil ødelægge det hele hvis jeg prøver. Svært at forklare. Men det er ikke noget en alm person kan skifte da det er noget at kommunens lort.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)