Efterårsfusser

Der er rigtig mange der sidder og brokker sig over at sommeren er ovre og at efteråret i den grad har budt sig ind, men jeg derimod er virkelig glad for at det langt om længe er blevet MIN tid på året. Jeg elsker efteråret. Ikke regnen, men kulden, duftene og naturen på denne årstid. Og så er det jo tiden hvor man kan tage hyggetøjet på, sidde på sofaen med en kop varm kakao eller the og have en masse stearinlys tændt.

Når man så endelig bevæger sig udenfor for enten at tage i skole/på arbejde, for at tage billeder af den smukke natur eller bare for at gå sig en frisk tur, så behøver det jo ikke være kedeligt. Man kan tage sin varme poncho på og nogle vildt dejlige sko. Jeg synes blandet andet at efteråret er tiden hvor der gerne må være lidt plys på sko og jakker, så jeg ville virkelig gerne have et par af disse støvletter som jeg mener ville være perfekt til efteråret. De er billige og så er der hæl på som jeg godt synes der må være lidt af. Disse er måske lige lidt for høje til mig, men hold nu op hvor ser de bare lækre ud! Og hvorfor ikke prøve en anden farve end sort, og så vælge en brun nu hvor det jo er en del af farveskalaen på denne årstid?!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)