Tattoo-Art - Nu også udenpå kroppen

Nu skal det jo ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker tattoos og kropsudsmykninger, så jeg er meget fascineret af mærket Ed Hardy. Det er tattoo-design på tøj, sko og accessories og de kan købes hos Spartoo.dk. Så det er ikke kun på selve kroppen man kan bære disse designs med stolthed, men nu også udenpå kroppen. Det er da win win!

Jeg vidste godt at man kunne få bukser, t-shirts, hættetrøjer og tasker med det, og et par enkelte sko, men ikke mange forskellige slags sko! Jeg er især vild med sandalerne og pumps'ne. Jeg kan ikke gå med dem, da hælen simpelthen er alt for høj, men hold da op hvor er de fede! Og så er der deres sneakers. Det er dog kun et par enkelte af dem som jeg kunne se mig selv med, men det er lidt vildt at der alligevel er så mange forskellige. Og så er det jo ikke engang fordi de er så dyre.

Solbrillerne er derimod i den dyrere klasse, men de er mega fede. Jeg ville ikke have noget imod at have at par af dem. (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)