Dagen derpå

Juleaften var vellykket. Havde en utroligt hyggelig aften og fik nogle dejlige gaver. (: Maden var i TOP! Misunder dog lidt at de skal sidde og spise rester i dag, men det går nok. Har bestilt lidt mad udefra så der både er mad i dag og i morgen middag.

Har siddet og skitseret lidt så jeg har en idé til hvordan det nye design skal se ud. Det der er på nu her er nemlig kun et midlertidigt. Det nye skulle gerne blive friskt og feminint. (: En frisk start på det nye år. Hvornår det kommer op ved jeg ikke endnu, men det bliver nok omkring d. 1 januar.

Jeg har følt mig totalt flad i dag. Utroligt at man kan føle sig så udkørt bare fordi man har fejret juleaften. *Hahahahha* Men nu skal der bare slappes af og helbredet skal plejes. Er stadig snot forkølet og har voldsom hoste. Men så har jeg jo en god undskyldning for at sidde og putte under et tæppe med fedtet mad, lidt musik i højtalerne og noget Wii senere. :P Mangler bare lige en iskold cola. Men gad ikke smutte i Fakta i dag. Så det bliver i morgen en gang.

Har nemlig også været henne og skrive indkøbsseddel til nytår og dagen efter hvor tømmermændene skal plejes. Det skal handles over 2 gange, men det går nok. Bliver med dejlig mad og dejligt selskab bagefter. (: Bliver nogle dejlige dage er jeg sikker på.

Nå, men jeg vil lige have styr på designplaner og så vil jeg håbe at tiden går lidt hurtigt så jeg kan få noget mad i kæften. :P Håber I har haft en fantastisk juleaften og fik en masse god mad og dejlige gaver. (:

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)