Dagens Julegæst - 13 dec

1. Navn: Camilla Hollmann

2. Blog: www.dukkehjerte.dk

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Jeg elsker julen!! Går altid med store øjne og åben mund rundt i butikken, når der er julepynt :P Det er så hyggeligt med pynt, familiehygge, guf og mørke aftener.

4. Hvor skal du holde jul i år?
Jeg skal holde jul hos min mor og stedfar :) Min far holder ikke jul, da han er Jehovas Vidne. Forhåbentligt kommer alle mine søskende + svogere med i år :) Min kæreste holder jul med os, da hans familie ikke går så meget op i jul. Det har han gjort siden vi flyttede sammen, så i år er det tredje gang, vi skal holde jul sammen :)

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Mit største julegaveønske er en fælles ting min kæreste og jeg ønsker os rigtig meget: En foodprocessor :)

6. Håber du på sne i december?
Ja :) Dog ikke så meget, som der var for to år siden her på Bornholm. Folk sneede inde og en del mennesker kunne ikke nå frem og holde jul med deres familier. Flere udskød julen, da alle ikke kunne nå frem. Det var rigtig ærgerligt. Det var dog ikke noget problem for os, da mine forældre kun bor 1,5 km herfra. Det er heller aldrig særlig slemt her i Rønne. Lillejuleaften gik min kæreste og jeg hjem fra mine forældre i snestorm. Det var vildt!! Så gerne sne, men ikke FOR MEGET sne :)

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Ja, det gør jeg :) Jeg har en hel kasse med julepynt. Men synes slet ikke det er nok, hehe ;) Jeg har planer om at lave lidt julepynt selv i år. Det bliver spændende at se, hvad det bliver til :)

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
Jeg glæder mig til gaverne, hæhæ ;P Jeg kan godt lide at få gaver, men jeg kan også godt lide at give gaver, så det er ikke kun gaverne til mig, som jeg glæder mig til :) Og så glæder jeg mig til at være sammen med min familie.

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Vi spiser risengrød hos mine forældre lillejuleaften. Jeg kan dog ikke lide risengrød, så jeg får altid noget andet :P Jeg prøver at have den tradition, at jeg pynter op 1. søndag i advent. Det er dog MEGET få gange, jeg har fået gjort det, men i år skal det nok lykkes!! :P
I år har jeg planer om at starte en masse juletraditioner med min kæreste. Jeg har fx tænkt mig at invitere min familie til julehygge 1. december, hvor jeg laver noget kage-agtigt. Og så har min kæreste og jeg snakket om, at vi vil bruge en hel dag i julen på at se julefilm, æde juleguf og bare slappe af. Kunne forestille mig, at det blev den 25. december :) I år har jeg også planer om at lave adventskalender på bloggen. Det er ikke noget, jeg har haft før.
Så i år bliver nok starten på en masse nye traditioner :)

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
Gå ind på Craftgawker.com og søg på "christmas" :) Der er en masse lækre DIY og idéer. Jeg har app'en, og er derinde hver dag!! :P Det er den perfekte side til alle krea-folk :)

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Glædelig jul, allesammen!! Håber I får en herlig jul med masser af kærlighed, god mad og lækre gaver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)