Dagens Julegæst - 14 dec

1. Navn: Gitte Berg

2. Blog: www.familien-berg.dk

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Julen for mig er tiden hvor vi rigtig hygger i hjemmet. Hygger med god mad, stearinlys, knus og kram. Vi bager og laver konfekt. Ungerne er i centrum - de skal rigtig mærke at det er jul. Har ene af gode minder fra min egen barndom og jeg håber jeg kan bringe dem videre til mine egne børn.

4. Hvor skal du holde jul i år?
Hjemme hos os selv sammen med min far, min fars kæreste, min storesøster Annika samt vores gode naboer/bonusfamilie: Birthe og Svend Aage. Det er vist 3. gang vi holder jul for familien og 2. gang vi har vores gode naboer med, som også er blevet en stor del af vores lille familie.

5. Hvad er dit største julegaveønske?
En tattoo - En forglemmigej til minde om min afdøde mor <3 6. Håber du på sne i december?
JA, elsker sne og synes det hører julen til.

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Ja, har 5 store kasser med julepynt og det hele skal op. Kan ikke få julepynt nok. Ungerne elsker det! Der er nisser overalt :-) Det spiller ingen rolle for mig om pynten matcher hjemmet. Jo mere "farmor-stemning", jo bedre!

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
At se ungerne pakke deres gaver op og danse omkring juletræet. Og så glæder jeg mig til at se hvad min mand har fundet på at give mig.

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Vi får altid både and og flæskesteg, vi går gerne i kirke juleaften, ungerne får lov til at pakke en gave op på selve dagen, vi skal se Disneys Juleshow og når vi pakker gaverne op har vi altid en "nisse", der deler gaverne ud. Min far leger også julemand denne aften for ungernes skyld.

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
Ved ikke om den er så kreativ, men den 1. weekend i december eller sidst i november tager vi i sommerhus med et hold gode venner og samler ting ind til at lave juledekorationer af. Det er en rigtig hyggelig og sjov måde at lave dekorationer på. Vi finder ofte på nye og sjove ting man kan lave. I sommerhuset hygger vi med julefilm og laver julemad og hygger det bedste vi har lært. Synes det er en sød lille tradition, vi har startet der.

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Må julestemningen blive i jeres hjerter hele året rundt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)