Dagens Julegæst - 2 dec

1. Navn: Mit navn er Mia Bargmann

2. Blog: Min blog kan findes på www.miabargmann.hoo.dk – glæder mig til at i kigger forbi ;-)

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Jeg ELSKER julen! Julen er den bedste tid på året. Der er så meget hygge, man er meget mere samlet med familien, og generelt er der bare den dejligste stemning over alt. Og oveni købet er det tilladt at spise æbleskiver i langebaner, risalamande i litervis og juleslik, dagen lang! Det bliver da ikke bedre så!

4. Hvor skal du holde jul i år?
I år skal jeg holde jul hjemme på den gård jeg bor, sammen med min mor og min papfar. Det er længe siden vi alle har været samlet, da min papfar har været udsendt til Libanon, så har jeg skulle være ved min far, så har min papbror ikke været her osv. Men i år er både min mormor, min storebror, storesøster, onkel, mor, papfar og papbror her, så det bliver skønt!

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Puha den er svær. Ved faktisk slet ikke hvad jeg skal ønske mig. Min mor har forbudt gavekort i julegave, samt penge, da det er noget man får i fødselsdagsgave og er nogle ret upersonlige gaver.
Men da jeg skal flytte hjemmefra næste år, må det nok være ting til lejligheden, såsom køkkenmaskiner, knive, gryder osv.

6. Håber du på sne i december?
Uden tvivl! Det er ikke rigtig jul, eller december for den sags skyld, uden sne! Det er så hyggeligt, så længe det kun er i december måned. Derefter skal det forsvinde, ellers er det bare træls, sjappet og ulækkert!

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Jeg ved ikke om jeg går meget op i det, men jeg synes det er super hyggeligt, at have en hjem med julelys, kravlenisser osv. Oppe i mine forældres soveværelse, hænger der faktisk allerede en kravlenissen. Den har hængt der de sidste 7 år, og kommer nok aldrig ned. Det var engang vi pyntede op der oppe, da min papbror havde værelse der, og siden da har vi bare glemt at få den ned. Nu er det en selvfølge at den hænger der. Det er lidt lige som en gårdnisse der passer på os alle sammen. Hihih. Men jule op pyntning skal der være. Lidt lige som juletræ. Det er også altid mig og min søster der pynter det.

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
Åh, det må være den dejlige stemning, at være sammen med min familie og den lækre mad. Denne dag er det okay at spise så meget at man sprækker, og så lige tage en portion mere.
Det er ikke så tit at vi alle sammen er samlet, da der ikke er så meget plads her i huset, så det er bare det bedste når vi alle er hjemme.

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Det har vi i hvert fald, men det tror jeg de fleste har. Vi har en weekend i starten af december, hvor vi den ene dag går julebag-amok og den anden dag går Juleklip-amok. Selvfølgelig med julemusik på fuldt drøn!

Ud over det skal vi selvfølgelig have flæskesteg og risalamande juleaften, ved ikke om det er en tradition, det er i hvert fald en selvfølge hos os.

Udover det skal der selvfølgelig danses om juletræ og så har jeg prøvet at få indført at vi går i kirke juleaften. Men det bliver nok kun min mor og jeg, for det fleste andre i min familie er Ateister.

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
Ved ikke hvor kreativ den er, men jeg synes det er vigtigt at samle familien i julen og derfor holder vi jo den klip-og-bag-til-jul weekend, hvor vi klippeklistre, og laver konfekt i lange baner.

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Hej alle.
Jeg vil bare ønske jer alle en fantastisk jul, hvor i forhåbentligt, lige som mig, skal hygge med familien, spise en masse juleslik, æbleskiver og rislamande!
Jeg håber i vil kigge forbi min blog, som i kan finde et link til længere oppe.
Pas på jer selv.
Kram Mia

2 kommentarer:

  1. Det er så hyggeligt med de jule gæster :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Synes jeg også. :P Så er der lidt forskelligt hver dag for de besøgende. (:

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)