Negle - Simpelt juledesign

Jeg har i nogle dage nu siddet med nogle idéer til julenegle-design og her til aften prøvede jeg et af dem af. Dog er de ikke blevet 100% som jeg gerne vil have dem, da lakken var begyndt at størkne da jeg arbejdede med den og nu er blevet tyk på neglene. Det vil så sige at de senere vil få hakker og sikkert også tværet ud flere steder fordi det har svært ved at hærde, men I kan da fornemme det via billedet. (: En dag bliver de lavet med bedre koncentration osv. (:

I bunden ligger der en shimmer-lak udover de hvid-malede tipper. Og for at lave lidt mere effekt på baggrunden har jeg brugt en mat klar lak og lavet pletter med den. Kan dog ikke ses så godt på billedet.
Og så blev det tid til at lave designet. (: 2 grønne har jeg brugt og så de røde prikker som bær. Synes selv de er blevet ret fine. Simpelt men stadig julet. (:

Hvis I prøver dette vil jeg meget gerne se billeder. (:
Published with Blogger-droid v2.0.9

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)