Hvorfor er sort forkert?

Har efterhånden fået mange spørgsmål om hvorfor jeg altid går i sort. Det er som om folk synes det er et problem? Altså nu har jeg det bare bedst i sort tøj og føler det behageligt og skjuler lidt de ting folk i forvejen ser skævt til. Jeg kan ikke se hvorfor folk ikke bare kan acceptere at det er det jeg har det mest behageligt i og at det altså ikke betyder at jeg er emo og er mega deprimeret. Jeg synes det er pænt med sort tøj og så har jeg mulighed for at lege med alle farver når det kommer til smykker, tørklæder og makeup. Og nu også med håret, som snart får en masse farver.

Men jeg har da også noget tøj i andre farver. Jeg går bare ikke så tit med det. Jeg går dog tit med mine blå cowboybukser som ikke er sorte, så kan ikke helt se hvorfor folk tror jeg kun går i sort. Jeg synes bare ikke rigtig der er ret meget der sidder så godt på mig når det er med farver. Det jeg dog kan gå med i andre farver er de cardigans jeg gerne går med. Har en i rød, men jeg er smask-forelsket i en æblegrøn cardigan af mærket Esprit - deres shop kan I finde her. Det er lige min grønne farve og så minder den meget om dem jeg har i sort og dem elsker jeg virkelig. Det er bare så trist at den er så forbandet dyr. Men den ville jeg virkelig gerne have. Der er også meget andet tøj fra Esprit som jeg synes er lækkert, men det er ikke så tit tøj jeg køber på nettet, da jeg gerne vil have mulighed for at prøve det først.

Hvad med jer? Hvordan har I det med farver på tøjet? SKAL det være med pangfarver for at være okay? Og kender I Esprit som tøjmærke og hvad synes I om det?

10 kommentarer:

 1. Det er latterligt.....
  Sort er en klassisk farve som kan bæres af stort set alle! Bare et par år siden, der var det leggings, farvet top med en sort bluse udenpå der var in... Den sorte farve gør at man ser mere pæn/fin ud i sit tøj, i forhold til hvis den var blå... Og jeg synes bestem ikke du går for meget i sort :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig ja. Jeg synes nu heller ikke alt er sort, og hvis det endelig er, så kører jeg enten med farvet tørklæde eller makeup eller måske bare holder det hele i sort. Jeg synes ikke sort er forkert, og det gør mig lidt..... irriteret?! når folk siger det er.

   Slet
 2. Sort er kan sagtens værre pænt :) men desværre er det lidt en myte med at den sorte farve skjuler de ekstra kilo.
  Man kan se overvægt ligeså godt i et sort outfit som et hvilken som helst andet, og det er egeneligt lidt ærgerligt hvis overvægtige bilder sig selv ind at de kan kamuflere det på den måde.

  // Johanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu ser jeg altså meget større ud når jeg går med farvet trøjer end jeg gør med sort, så det er ikke en skrøne. Det kommer selvfølgelig an på hvor tæt tøjet sidder eller hvor løst, men det skjuler faktisk en smule.

   Slet
 3. Går selv meget i sort og får altid en bemærkning når jeg ikke har helt sort tøj på, som om det aldrig sker. :) Synes også selv sort skjuler bedst de ekstra kurver jeg prøver at komme af med. Hehe. Så synes bestemt ikke der er noget galt med sort tøj. :)

  SvarSlet
 4. Det med at sort slanker er sku en myte.. Man kan se noget så slank ud i et farvet outfit som i sort.. Synes personligt ikke det er pænt at gå i sort fra top til tå, for mig kan det ligne en person der bare har et noget så kedeligt og trist liv hvis alt er sort! Og synes sku at dem der går i sort, der kan man sagtens se hvor store de er, om det er stramt eller løst!

  SvarSlet
 5. Jeg elsker selv pangfarver men går også gerne i stort. Og selvom jeg faktisk har pænt mange pangfarver i min garderobe (hovedsageligt til den øverste del) har jeg alligevel fået kommentarer om at jeg går for meget i sort, såh.. der kan umuligt være hold i den slags kommentarer. Et sort outfit kan være lige så spændende som et farverigt et, hvis man variere på anden vis i stedet - som fx. texturen. Jeg forestiller mig faktisk heller ikke dig som en sort person, for du har til gengæld ofte så mange fede farver på dine øjne, og det ville jo ikke så godt kunne lade sig gøre, hvis hele kroppen også var en stor regnbue :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)