"Skal vi ikke lige være kærester for en kort periode?" :P

Det var noget jeg var ret tæt på at spørge en kammerat om i sidste uge, da jeg pludselig finder ud af at han sidder nede i syden og nyder 2 måneders rejse fordi han har vundet penge via. gambling på nettet. Hold nu op hvor blev jeg grøn af misundelse! :P Dumme svin. Skrev også til ham at jeg var skuffet over ikke at have fået en invitation. *Heheheh* Men jeg er virkelig glad på hans vegne. Jeg er selv for stor en kylling til at spille på sider som fx. Online-Casino.dk. Det samme gælder lotto. Jeg tør simpelthen ikke købe af frygt for at miste alle de penge jeg bruger på det. Jeg ved godt at det så betyder at jeg heller ikke har chancen for at vinde et større beløb, men... Jeg er måske bare utroligt påpasselig med mine penge. Især fordi der ikke er ret mange af dem at gøre godt med. Desværre. Selvfølgelig vil jeg aldrig få chancen for at vinde penge når jeg ikke tager den, men... argh! Der må jeg indrømme at jeg virkelig er en kylling. Den dag jeg finder den lille grønne mand med den guldfyldte krukke under regnbuen som kan give mig noget pure luck der kan det godt være at jeg tør spille lotto eller spille på nettet. :P

Men det er kedeligt ikke at have penge. For jeg må ærligt indrømme at jeg er røvmisundelig på de bloggere som har en masse penge de kan bruge til fornøjelser og shopping, som de så kan blogge om og dele med alle andre som er interesseret i at se hvad der er nyt af i indkøbskurven. Det behøver ikke kun være bloggere som har mange penge, men også bloggere som bare har lidt penge at shoppe for. For det er jo super lækkert at læse med om. Synes jeg i hvert fald. :P Så sidder man og bliver inspireret til ting man selv gerne vil købe eller bare være skide misundelig over at andre bloggere har. *Hehe* Men hvor ville jeg dog ønske at jeg kunne være en af dem. En af dem som kunne dele mine kup med jer og som kunne skrive om det.

Havde jo også lidt håbet på at jeg ville få et positivt svar fra chefen i den forretning jeg gerne vil ned i, og havde også tilbudt at kunne arbejde i weekenderne, men desværre har de lige ansat en til weekender i sidste uge, så der var jeg for sent på den. *Suk* Men han skrev at vi skulle snakke sammen her til sommer og så måtte vi se hvad vi kunne finde ud af. HÅBER VIRKELIG!!!!!!

Det er virkelig en skam at penge er så vigtige, for de ødelægger virkelig mange ting. Utroligt at trykte papirlapper kan have så meget magt over os mennesker.

3 kommentarer:

  1. Du kan jo bare spille på Klasselotteriet. 18 kroner om måneden. 500 millioner i puljen, 4,7 gange så stor gevinstchance og så er det spillet med den største millionchance.

    klasselotteriet.dk - WUHUU ;)

    Har selv spillet der og efter en uge, vandt jeg et ret så hefitgt beløb.

    SvarSlet
  2. 18 små kroner, kom nuu :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)