Hold nu op hvor har det været en fantastisk dag

Dagen i dag har været virkelig fantastisk. Havde som altid en kort dag her om onsdagen og tog ned til byen for at spise med en veninde efter skole. Blev så sat af herhjemme, hvor jeg lige hurtigt fik skiftet taske og så kom en anden veninde og hentede mig. Vi skulle nemlig til Odense. Dog smuttede vi lige forbi genbrugeren hvor jeg fandt noget mere af mit stel jeg samler på og Lidl hvor vi fik handlet lidt til weekenden, og så gik turen mod Odense. (:

Vi endte så med at bruge liiiiidt mange timer ude i Rosengårdscentret, så vores planer med den forladte bygning blev ikke helt som vi havde forventet. Dog kom vi derind, men der havde mørket lagt sig, så det blev lidt dystre billeder i stedet for. Desværre var huset/bygningen ikke helt som vi havde håbet, men derfor vil vi gerne derud igen en dag hvor der er lyst og tage flere billeder. Men vi skal så have fundet et hus der lever op til vores forventninger så vi kan få taget de billeder vi har drømt om. (: Så der skal lige lidt eftersøgning igang.

Men men men... hyggeligt og vi fik brugt en masse penge. :P De ting jeg har købt kommer løbende i flere indlæg herinde. På vej hjem smuttede vi forbi McD - som jeg ikke har været i..... et par år, så det var lidt lækkert selvom man er sulten igen efter en bøvs. Men nu fik jeg da lige det fix, så nu kan der gå et par år mere inden jeg skal det igen.

Nå, klokken er mange, så må hellere smutte i seng. :P I må sove godt alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)