Min CoolCos-samling - indtil videre :D

Et par stykker har spurgt hvor meget jeg har fra CoolCos. Jeg har ikke nær så meget som jeg gerne ville have, men har også kun været derinde 3 gange. Så når man tænker på de få besøg, så synes jeg selv at det er en god samling alligevel. :P

Til at starte med så vil jeg fortælle at de har en online-site som I kan shoppe ind på også hvis I ikke - som jeg - har mulighed for at tage til en fysisk butik uden at I skal rejse over 1 time for at komme dertil. (: I kan finde den her: CoolCos.dk
Derudover så vil jeg gerne anbefale deres makeup. Ved godt at jeg ikke har prøvet ret meget af det, men 80% af det jeg har er jeg virkelig begejstret for. Og så er det super billigt, så det er da et kæmpe plus når nu man er på SU. (: OG! Så har de en masse fantastiske farver som man ikke finder hos andre mærker, såsom det store udvalg af farvede mascaraer. Dét er virkelig noget som sætter et stort plus i min bog som makeup-tosset kvinde der elsker at lave vilde og farverige looks. (:

Men her ser I min samling i billeder:

Som I kan se så er det ikke den helt store samling, men det er en god start. Og det er absolut ikke sidste gang jeg skal have noget derinde fra. Dog bliver mit næste køb nok over nettet, da det er billigere i fragt end det er i bus-priser. :P

Øjenskyggerne her købte jeg for at teste hvordan de er. Desværre har de ikke begejstret mig så meget som de andre ting. De er ikke så pigmenteret og efter noget tid så forsvinder det, medmindre man bruger en primer. Men det er jo ikke alle der gider stå og ligge sådan en hver morgen hvis man også gerne vil have mulighed for at blende kanterne uden at skulle bruge en evighed pga. en primer. Så dem har jeg ikke brugt så meget. Men jeg giver dem en chance igen en dag hvor jeg har tålmodighed til det. (:

Se deres online udvalg her: Compact Øjenskygger (Der er mange flere farver i deres fysiske butikker)

Jeg fik også lyst til at prøve deres læbestifter, og jeg købte så en som jeg har ledt efter længe nu. Nemlig en rød med pink skær. De har utroligt mange fede farver og jeg skal helt klart have flere, men denne skulle altså lige være min test-læbestift. Og jeg kan hermed sige at jeg er forelsket i den. Den er super flot når den kommer på og så elsker jeg konsistensen. Hold da helt op! Så læbestifter skal der handles flere ind af. (:

Se deres online udvalg her: Shiny Lævestifter (Der er mange flere farver i deres fysiske butikker)

Sidst men ikke mindst så er der deres farvede mascaraer som jeg er dybt forelsket i. Dog skal det lige siges, at jeg mangler en hvid primer, da det ikke bliver et super resultat når man bruger en sort som base. Så skal have fundet mig en primer. (: Men hold da op hvor er de alle sammen lækre. De første 4 er fra deres neon-samling. Der er også en blå, men har en kraftig blå bare i et andet mærke, så den købte jeg ikke i denne omgang. De er super flotte når de kommer på, men der skal en del lag på hvis man gerne vil få det bedste resultat med farverne. De har mange andre farver som også er super flotte og jeg skal igen have fat i flere af dem. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at have en af hver af de farvede. :P Jeg ved godt at jeg aldrig får dem brugt op, men bare det at have dem og have mulighed for at bruge dem i sjove og farverige looks, ville være en drøm. :P
Og så fandt jeg faktisk ud af at de har den røde mascara som jeg har ønsket. Så den blev bestilt sammen med en lilla da jeg sad mandag aften og kiggede på deres shop. :P Så de er på vej hjem til mig. Dejligt!

Se deres online udvalg her: Mascaraer (Der er mange flere farver i deres fysiske butikker)

Så jeg synes da I skulle give dem et forsøg hvis I også er lidt tosset med makeup. :P Jeg kan I hvert fald varmt anbefale de ting som jeg har prøvet indtil videre.

4 kommentarer:

 1. Jeg er så heldig at have en nogenleunde i nærheden, har dog ikke selv købt noget. Til gengæld havde min kusine en veninde på besøg, som er makeup-artist (eller noget inden for makeup-verdnen i hvertfald, jeg fik det viderefortalt gennem min mor, så detaljerne er gået tabt gennem hendes filter, af det hun ikke kender til - vi kan jo ikke være eksperter i alt ;)) Anyway, pointen er, at min mor købte noget af hende på et tidspunkt, og at hun (artisten) ikke selv bruger andet end derfra.

  Så jeg har fået en del forskelligt, både af makeup (øjnskygge og pigment) og neglelak derfra :)

  Jeg må dog indrømme jeg ikke selv er så begejstret for det, som hun var. Så god kvalitet synes jeg heller ikke det er - men det er til gengæld ret så billigt, og som du selv har bemærket, har de jo et stort farveudvalg, jah! :D

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Er da slet ikke misundelig. :P Nej øjenskyggerne er jeg heller ikke fan af. Der er sikkert noget af det andet også som jeg ikke bliver fan af, men deres mascaraer og læbestifter elsker jeg. Næste gang tror jeg at jeg skal teste deres eyelinere.

   Slet
 2. Hvor køber du de der mascaras henne? Jeg synes ikke jeg kan finde andet end sort nogen som helst steder?

  SvarSlet
  Svar
  1. I en butik der hedder CoolCos. De har også en online shop men der har de langt fra alt det som man kan finde i butikkerne.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)