Studieturen skulle have gået til London i år

Nu er der ikke så forfærdeligt længe til at skolen tager på studietur. Til at starte med skulle de til London, men det er blevet ændret til Prag, da det andet var for dyrt og folk ikke ville få råd. Jeg har valgt ikke at tage med fordi det både var for dyrt (selvom Prag var billigere end London) samt at jeg ikke kan få Cosmo passet. Og så er der bare større brug for at jeg får opdateret nogle af mine ting herhjemme end at jeg brænder flere tusinde kroner PLUS lommepenge af på en studietur. Havde jeg boet derhjemme havde jeg uden tvivl været taget med, men når jeg er alene om alle regninger og husleje samt indkøb, så har jeg altså ikke råd til at brænde så mange penge af på en studietur. Der er nogle stykker der er irriteret over at jeg har taget den beslutning, men det er folk der stadig bor hjemme, så de ved ikke hvad det vil sige at skulle klare alt selv og kæmpe for at beholde taget over hovedet. Samt at sommerferien nærmer sig og udsigten til ingen indtægt at have gør det ikke bedre. Så jeg tager ikke med.

Men hvis jeg nu skulle have været med og det stadig havde været London så kunne det være sjovt hvis jeg havde lidt af England med hjem, som fx en taske eller nogle sko. Bla. Disse pumps og sneakers. :P De er lidt fede med det engelske flag på. Så er der da i hvert fald ingen tvivl om hvor man har været. Eller? *Hehe*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)