BloggerVisit - Byd velkommen til Rikke Møller


1. Navn: Rikke Møller

2. Blog: www.rikkem.dk

3. Hvor i landet kommer du fra? Vestjylland

4. Hvornår startede du med at blogge? Jeg startede med at blogge d. 1. januar, som et form for nytårsforsæt.

5. Hvad fik dig til at starte? Det som fik mig til at starte, var en helt speciel person, som mente, at jeg ville egne mig godt til det. Han har som regel ret, og eftersom jeg også havde lyst til at starte en blog op, var det meget hurtigt afgjort, at det var det, jeg skulle prøve kræfter med.

6. Hvad er dine fremtidsønsker for bloggen? En blog er et godt medie, hvor man kan give sin mening til kende, imens man kan høre andres. Ellers, er det en virkelig god måde, at dele de ting, man gerne vil vise til andre, og høre deres mening om dem. Derfor kunne det naturligvis også være fedt med en bunke læsere, som ville give deres mening til kende, om de ting, jeg skriver om.

7. Hvem/Hvad får du inspiration fra? Jeg får inspiration fra min hverdag, som regel. Hvis der er et aktuelt emne at blogge om, eller hvis jeg render rundt og laver noget, som jeg godt kunne tænke mig at dele.

8. Fem ord der beskriver dig? Imødekommende, kvik, hjælpsom, ambitiøs, målrettet.

9. Kort beskrivelse af hvem du er som person: Jeg er 16, og har danset ballet i 7 år. Jeg er meget målrettet og perfektionistisk, forstået på den måde, at hvis jeg gør noget, så skal det også gøres ordentligt. Jeg er ikke genert og siger min mening, som den er. Jeg elsker udfordringer, og at prøve noget nyt.

10. Har du nogen favorit-blogs du læser? (Hvis ja, hvilke?) Johanne Kohlmetz's blog. Hun videoblogger, og har en blog på tekst ved siden af. Udover, at være en rigtig køn pige, så virker hun bare altid til, at være sød, smilende og helt nede på jorden.

11. Har du en sidste ting du gerne vil dele? Så skriv det her. (: Jeg har virkelig fået øjnene op, for "blog-verden" - selvom jeg er helt ny inden for den, er jeg allerede nu, blevet ret glad for, at kunne gøre det. Derfor håber jeg naturligvis, at der er nogen der kunne have lyst til, at give min blog en chance, da jeg naturligvis gerne vil have feedback, eller høre andres meninger om de ting jeg skriver eller de emner jeg tager op. Hvis nogle skulle sidde med et par forslag eller to, til at forbedre bloggen, vil jeg naturligvis også gerne høre dem.

Mange tak til Rikke og held og lykke med bloggen. (: Hvis der sidder andre derude som også kunne tænke sig at få et indlæg her på bloggen, så kan I besvare de samme spørgsmål som herover og sende det til mig på mail. Husk et billede så vi kan se hvem du er. (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)