Might have found my fav. foundation: Manhattan Clearface

For et par måneder siden var jeg i Matas for at snuse lidt rundt og købe den foundation jeg normalt bruger, men kunne ikke finde den. Efter at have fået fat i en medarbejder fandt jeg ud af at den så var udgået. Det var nu 7. gang det var sket. Og som psoriasis-patient er det altså ikke nemt at finde en foundation som ikke fucker det helt op. Samtidig med har jeg meget fedtet hud, så jeg kan ikke bruge for tykke og klistrede foundations. Så I kan sikkert nok godt forestille jer at det er en dyr omgang hver gang jeg skal teste nye. Denne gang var jeg så så heldig at jeg havde et gavekort derind til. Dog var der kun råd til at teste en, så jeg købte denne fra Manhattan Clearface. Godt nok er den ikke fuldt dækkende, men der er solfaktor i og den er matterende.

Jeg har så haft den liggende længe, da jeg ikke helt har turde bruge den af frygt for at det ville være katastrofalt. Jeg slås meget med at jeg bliver gul eller orange af de foundations der ellers er på markedet, så ville ikke opleve endnu en fiasko. Jeg er så ved at løbe tør for den jeg ellers brugte - er faktisk ikke glad for den da den er fedtet og meget orange - så jeg tog denne i brug for nogle uger siden.
Ja det irriterer mig at den ikke dækker ret godt, da min hud er ret ødelagt pga. psoriasisen, men på mine gode dage hvor jeg ikke slår så meget ud og ikke er så rød i huden, så er den skøn at påføre. Den bliver super blød og fedter overhovedet ikke. Når jeg så påfører pudder plejer den orange farve at blive kraftigere, men det er ikke tilfældet her. Nok fordi den ikke er fedtet og suger så meget som de andre jeg normalt har brugt. Så super positiv allerede der.
Den holder også utroligt godt hele dagen og farven er meget naturlig. Så jeg er virkelig glad for at jeg valgte at prøve noget HELT andet end det jeg normalt holder mig til. Det er et mærke jeg aldrig har hørt om før, så det er måske meget godt. Dog er jeg bange for at det er et mærke som ikke kommer til at slå igennem herhjemme, og at det derfor også går af markedet. Det vil jeg blive virkelig ked af. Så så vidt muligt er det gavekort til Matas jeg ønsker mig i fødselsdags- og julegaver lige pt. for jeg vil virkelig gerne købe et lille lager ind så jeg ikke pludselig står uden foundation igen pga. udgåelse.

Men ja jeg kan klart anbefale denne til folk der ønsker en foundation der ikke er fuldt dækkende, ikke klistrer og som ser ret naturlig ud når den er på. Jeg bruger så en meget lys løs pudder fra "Yves Rocher" blandet med den hvide High Definition Powder fra "ELF". Dette giver virkelig et lækkert finish og jeg håber at jeg har en del år foran mig med denne kombination. (:

Jeg bruger så nr. 70 Vanilla.

2 kommentarer:

 1. Jeg tror ikke den sådan lige udgår - jeg fik en for en 1-2 år siden, som jeg dog ikke fik brugt, da den var for mørk (gave-byt), så det har faktisk været her nogen tid :)

  // Janni aka Gulde <>< gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeg heller ikke. :P Skal i hvert fald sikre mig at jeg får købt en snarest så jeg har når jeg løber tør for den jeg har nu. (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)