17 Job-Applications


Ja billedet siger lidt sig selv. Jeg har her 17 jobansøgninger liggende, som er klar til at blive delt ud i løbet af ugen til de forskellige butikker og forretninger jeg har skrevet dem til. Håber virkelig at der er gevinst. Ellers må jeg krybe til kommunen for at få hjælp. Vil bare gerne prøve kræfter med at finde et job selv. 1 august SKAL jeg have job, ellers får jeg ikke penge til husleje osv d. 1 september og så er jeg virkelig på røven. Så kryds fingre derude. :D


English version:
Here I have 17 job applications lying around that are ready to be handed out during the week to the various shops and stores I've written them to. I really hope that there is one for me. Otherwise I have to crawl to the local authority for help. But I just want to try to find a job myselves first. Fingers crossed. :D

4 kommentarer:

 1. Krydser fingre for dig søde. <3

  SvarSlet
 2. Jeg krydser også fingre for dig. :) At du bare springer ud i det og skyder en hel stak ansøgninger af sted, det må man tage hatten af for. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark (: Nu må vi så bare se om der er gevinst ved en af dem.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)