GoodieBox Juli 2013


Så har jeg modtaget min anden goodiebox og hvor var det dog lækkert at det var en frisk farve denne gang. (: Det gør det lidt mere spændende at åbne pakken. Og indholdet denne gang er virkelig lækkert. Sidste gang var okay, men denne gang er jeg virkelig imponeret over de ting der er i. Tjek dem ud her:

- Oriflame Swedish Exfoliating Spa Body Scrub: Åh hvor jeg dog elsker bodyscrubs, så da jeg så denne store bøtte smeltede jeg helt. Og da jeg så åbnede op for at dufte til den - HEAVEN!!! Overvejer helt at tage endnu et bad bare for at prøve den. *Hahahah*
- A-Derma Hydralba Rich Hydrating Cream: Denne skulle være rigtig god som creme efter en ansigtsmaske, så det vil jeg da helt sikkert prøve. (:
- MUA Kiss Proof Lip Stain: Jeg har virkelig LÆNGE gerne ville prøve disse fra MUA, men har ikke turde købe dem af frygt for at de slet ikke var mig, og hvad gemmer der sig så i goodieboxen? En lip stain! Hvor vigtigt! Og så i en rigtig lækker farve. Denne kan bruges til det hele! Hvor er jeg dog glad.
- Famous X by Moxley Baked Bronzer: Hold da op hvor er denne dog bare lækker! Den glæder jeg mig virkelig til at tage i brug. Og så er indpakningen virkelig fantastisk og der er endda et spejl i låget. Virkelig gennemtænkt.
- Nivea In-Shover Moisturizer: Jeg har aldrig prøvet en creme som denne, så det bliver spændende at se hvordan den er. Og så skal den påføres i badet.
- By Ransborg Soya Fyrfadslys: Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle sige til at de havde smidt fyrfadslys i boksen, men da jeg så åbnede for at dufte til dem og se om de var noget specielt i forholden til alm. fyrfadslys så blev jeg virkelig glædeligt overrasket. De dufter fantastisk og de vil være perfekt til en rigtig spa-dag i badet sammen med de andre skønne spa-ting vi har fået med denne gang. Næsten en skam man ikke har et badekar, så det kunne blive 100% som i en drøm. :D
- Yniq Cosmetic Sticks: Disse glæder jeg mig SÅ meget til at tage i brug. De er perfekte til både retning af makeup men også neglelak. Hvor er det dog dejligt. (:
- John Frieda Full Repair Full Body Shampoo & Conditioner: Igen fik vi lidt prøver med af Shampoo og Balsam og det er noget jeg elsker. For på denne måde opdager man mange gange de lækre produkter man normalt ikke kigger efter på hylderne. (:


English version:
- Oriflame Swedish Exfoliating Spa Body Scrub
- A-Derma Hydralba Rich Hydrating Cream
- MUA Kiss Proof Lip Stain
- Famous X by Moxley Baked Bronzer
- Nivea In-Shover Moisturizer
- By Ransborg Soya Fyrfadslys
- Yniq Cosmetic Sticks
- John Frieda Full Repair Full Body Shampoo & Conditioner

2 kommentarer:

 1. Hvis du læser på de lækre fyrfadslys, er der et ekstra bonus, de kan bruges som håndcreme når de smelter :) Så lidt kosmetik er der over dem :)
  -Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. OMG! Mange tak for info! :D Dét skal da prøves. *Hehe*

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)